yelci -> RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del (31.12.2009 7:52:47)
|
Dobro jutro, včer pa niste nč čvekale, a ste vse pekle? No, Kiki je prebolel šesto bolezen, sej to sm mela na sumu, zdaj je vse ok, sam scrklan je pa ko hudič, bože ne daj, da nisva v istem prostoru, je cel halooo, pa ponoč zdej spi pr nama, k prej ni šans, da bi spal z nama[sm=smiley29.gif]. povejte a moram te pikice s čim mazat, a grem lahko vn z njim?Naša P je na dopustu, jo nadomešča ena druga in mi ni znala nč povedat, je na vsako moje ? začela neki jamrat, odgovora pa nism dubla[sm=zmeden.gif] Jst tud prebolevam eno bakterijsko virozo, sm na antibiotikih, ampak je že bolš[sm=bravo.gif] Glede vaše debate, midva se super razumeva, se velik pogovarjava, tko, da je bol mal krega, sva pa mela krizo čist na začetku, k prej sva bla zelo dobra prijatelja čez kako leto pa sva postala par in on ni znal prešaltat, je hodu z drugim puncam na pijačo, pa non stop prjatli, en mesec sprijatlom na morje, pa en mesec na Kubo... , ko sm hotla prekint, se je spremenu in zdej je ok. Edino njegovo šparanje mi včash dvigne pritisk, npr. sem mu povedala za krtekxx primer in je koj začel računat, da se to cenovno ne splača, da ni nujni, da bodo pol zdravi, la, la, la Niia, boščki ste vsi, ampak še zmer maš energijo za pečt [sm=bravo.gif], za Oskarja[sm=pikapoka2.gif], da bo čimprej zdrav
|
|
|
|