NASVET (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Vanja-7 -> NASVET (24.6.2005 11:19:41)

Do sedaj sem imela normalen krvni pritisek, ta teden sem ga pa mirla, ker sem se slabo počutila in sem ga imela 140/80, mislim, da je to že zvišan (stara sem 26 let in vagam 58 kg. Cel teden sem taka napeta in zmučena, a je katera od vas imela podoben primer. A obstaja kakšen čaj za pomiritev, kaj pa persen ga je katera od vas že vzela in kaj pomaga?

LP

eva1 -> NASVET (24.6.2005 11:44:24)

Tak pritisk je na zgornji meji-kaj pa je treba persen jemat-mal se spočit, zrelaksirat, odklopt pa bo!

ma-ja -> NASVET (24.6.2005 11:50:46)

Jaz bi na tvojem mestu obiskala zdravnika, če se slabo počutiš. Spodnji pritisk imaš sicer v redu, bilo pa bi dobro, da narediš kakšno krvno sliko. Meni je nekaj mesecev nazaj manjkalo železo, pa sem čisto slučajno izvedela in se zdaj po jemanju tablet neprimerno bolje počutim.
Upam, da ni nič hujšega, ampak vseeno preveri!

Urša -> NASVET (24.6.2005 12:49:57)

Obstaja zeliščni čaj za znižanje pritiska...deluje sprostilno in blagodejno. Moj mož ga je neki časa pil..., no samo on je bil res skoz pod enim stresom... sva ga očitno mi2 tko sekirale. :)-:)-:)- Ne, ne, službe in in ni dobil in odkar jo ima, nima več rednih težav s pritiskom. ;)

Stran: [1]