krvavitev iz noska (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


marjetica8 -> krvavitev iz noska (27.12.2009 19:55:24)

Naš skoraj 8mesečnik je prejšnji teden prebolel prehlad. Mu je ful teklo iz noska, tko da svaga večkrat na dan čistla s fiziološko in diafit aspiratorjem. Zdej je šel prehld mimo, ma pa še vedno v nosku precej šmrkljev - zadnje dva dni malo krvavkeste. Naj povem še, da v stanovanju nimamo ne vem kok suhega zraka - živimo ob reki in se stalno borimo z vlago...A mate kake izkušnje s tem? A bi morala poklicat P?




Petka09 -> RE: krvavitev iz noska (27.12.2009 20:51:27)

Jaz mislim, da ni to nič takega, če sodim po sebi... V otroštvu sem namreč prehlad vedno imela po istem postopku: prve dni tekoč prozoren izcedek v potokih in nosa in oči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], potem ko se je prehlad malo umiril, je bil izcedek vse gostejši. Ko je blo prehlada že skoraj konec in sem si samo še občasno izpihala nos z gostim izcedkom, mi je potem še tekla kri. In to parkrat na dan po malem... sej je kr ulila. In potem je blo prehlada konec.
In tko vedno... pri vsakem prehladu.
Mama mi je vedno rekla, da je to zato, ker sem imela nadraženo sluznico zarad silnega izpihovanja nosu in na koncu je bla že tko nadražena, da se je spustila kri. Verjetno je pri tvojem enako.




marjetica8 -> RE: krvavitev iz noska (28.12.2009 12:05:12)

Hvala! Verjetno imaš prav!sam ko vidiš kri pri svojem otroku te kr ena panika zagrabi...Danes se mu je kr ulila kri iz noska. Bom počakala še par dni pa bomo vidli kako bo.




Stran: [1]