Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečnost? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nataša31 -> Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečnost? (24.6.2005 11:11:03)

POzdravljene :nosecka:!

S fantom sva v drugem mesecu :sloncek:, da dobiva :duda:.
ZM sem imela 9.6., trajala je 4 dni. 16.6. se je pojavila O sluz, 23.6. pa rahel rjavkasti izcedek in pa hudo napenjanje, bolečine in krči. Malo bolečine tudi v zgornjem delu trebuščka. nasploh sem utrujena in tečna, pa slabost in vrtoglavica, pa zelo izrazit voh??.
Pa me zanima, če je katera od vas tudi imela bolečine po O in je bila potem :nosecka:.
danes je že super, me nič več ne boli, edino malo špikanja v jajčniku in takšen čuden obutek polnosti v trebuhu. A je možno, da se nosečniški znaki pojavijo tako hitro?... 7 ali 6 dni po ovulaciji?
hvala vsem za odgovore in pridne bodite, pobožajte svoje trebuščke!

amy26 -> Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečnost? (24.6.2005 11:39:40)

možno je da si noseča, jaz sem po ovulaciji imela znake kot da bom dobila rdečo, zvijanje v trebudu, poln trebuh, močan izcedek belo rumene barve...

CatJa -> Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečnost? (24.6.2005 12:00:05)

Sori, sam a ni to mal cudno. ZM 9.6, ovulacijo bi lahk imela kvecjemu zdaj :zmeden2: No, razen ce imas menstruacijo na 14 dni :zmeden2:

Sicer pa, vso sreco! :miska:

petra.horzi -> Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečnost? (26.6.2005 0:03:20)

jz sm mela 10 dni po ZM ovulacijo (so me tok bolel jajčniki da nism mogla zravnano stat) 14 dni kasnej sm delala test, ker bi mogla dobit M nekje takrat pa sm mela čudn občutek in sm rekla dragemu da greva po test,
je bla navpična črtica čist medla, sm že mislila da je negativno pa sm pol bolš pogledala pa sm vidla da je +
pol sm se naročila pa na pregled pri G (14 dni po testu)in mi je potrdil da sm noseča, čeprav ne še dolgo (1 mesec)
tko da zdej sm v 5. tednu, pa sm mela mnj kot dva mesca nazaj še M
caw

Stran: [1]