Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Pri nas je pa tko, da gre 1x na teden do jutranjih ur in potem se vsaj 1x zvecer na pijaco s prjatli. Ma dejte mi povedar zakaj hodi 40letni moski v nocne klube? kaj praviš,a? men ni normalno tole, res ne, pa šen oseča si, malega otroka imaš, verjetno si za vse sama, on se pa goni okol. O moj boh, barika, kakšne zaključke so sposobni nekateri narediti iz dveh, treh odstavkov --------------- Se strinjam. Ma, prave barakude ste ene, res ! Ženska zastavi temo, potem pa take ekspertke, ki imajo same (po vsej verjetnosti) razsut life, modrujejo do konca! Pa daj, LD, sama se stokrat važiš tu gor kako se ga nacediš, tu pa razlagaš, le kako je mogla pustit otroka z očetom pijancem ?! Rogljiček- to, kar počne tvoj tip, ni ok in ni sprejemljivo! Jasno je, da mu nekaj manjka oz ima problem- lahko tudi drugo žensko (med drugim). Pogovori se (ali mu napiši pismo, če ti ne da možnosti normalnega dialoga) in mu daj nek določen čas (koliko, je odvisno od tebe- po moje je 3 mesece dokaj realna doba), da "pride k sebi"- (oz čas, da se poglobi vase, pošteka kaj ga muči in zadevo uredi sam s sabo). Razloži mu, kaj pričakuješ od njega in da ne pristaneš na manj; sama pa si uredi prioritete in zahteve. V tem času mu ne oponašaj izhodov, oz ničesar, kar te moti. Pusti ga, da sam pride do tega ali še želi biti tvoj enakovredni partner- stvari se izkristalizirajo, ko jim pustimo teči svojo pot. Upam, da se ti stvari uredijo, kot si boš zamislila !