Gina -> RE: partnerji in nights out (27.12.2009 12:44:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek Zanima me kako pogosto vasi partnerji hodijo ven, kar pomeni pijace s prijatelji, zuranje v klubih. Kdaj prihajajo potem domov? Zanima me predvsem za tiste, ki imate druzine. POnoči nikoli, sploh pa ne brez mene. POdnevi gre na čvek s kolegi večkrat. IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek moj je zadnje case namrec zacel kar precej pogosto ven hodit, cc 2x do 3x na teden. Domov pride, ko se mu zljubi, tudi okrog 5ih zjutraj. Ce mu kaj recem je pa itak ogenj v strehi, pa da se obnasam, kot bi bla njegova mama. Bi sla z njim, pa ne morem, ker sem zaradi rizicne nosecnosti primorana pocivat. Pa mi povejte, ce je to normalno!!! Ne, to ni normalno. Ni pa normalno zato, ker to pove nekaj o vama. On očitno v vajinem odnosu ne uživa, če potrebuje take sorte sprostitve tako pogosto. Če je nesrečen, ko sta vidva nekje, sicer pa pobegne čim lahko, to pove nekaj o tem, koliko mu je fajn s tabo, s familijo... Poleg tega je zelo pogost pojav, da je zadaj za takimi izhodi mnogo bolj realen vzrok, navadno je to bežanje pred problemi vsakdanjika druga ženska. Sama sem to doživela. Moj ex je kar naenkrat začel hodit ven tako pogosto. Bežal je od težav, od pretiranih odgovornosti. Vsi drugi znaki, da ima še eno poleg mene so obstajali, ap jih nisem hotela videt. Telefon je v bistvu skrival, pogovarjal se je na wc-ju z nekom, pa sms-e je dobival, pa kar naenkrat je bil vedno bolj urejen, pa opicanjen, pa iz fitnesa je šel še na bazen, ap od tam je prihajal zelo pozno, ko je študiral je kar naenkrat imel še dodatna predavanje, pa iz službe je hodil še kasneje, pa itak da sem bila doma jaz vsega kriva, pa tajil je, pa govoril da sem jaz control freek, pa mi hotel dokazat, kako je ok in prav, da dec hodi ven 3x na teden do polnoči ali do štirih zjutraj, da sem jaz nora, ko mu ne pustim svobode... ma ogromno kazalcev je bilo, jih lahko naštevam menda za celo stran. Jaz pa sem si tajila. Vse izgovore sem našla. Ampak a veš, slej ko prej ti kapne. Če ima tvoj drugo, ima tudi druge znake, mnogo njih. In če ti hoče dokazat, da si ti nora, je še toliko več možnosti, da res nekaj kuha zadaj. A veš, osnovna težava pri takih rečeh pa se je meni že tedaj zdela in še zdaj se mi zdi - nespoštovanje ženske. Ne varanje samo, ampak poniževanje, to da mu ti ne pomeniš očitno nič kaj dosti, da se mora takole sproščat, zabavat. LJubezni si ne moreš kupit, prisilit jo, niti zahtevat. Lahko pa zahtevaš osnovno spoštovanje. Kdor te ne spoštuje, te niti ljubil ne bo. To je vzajemno. Ni nujno, da te ljubi, če te spoštuje, je pa nujno, da te spoštuje, če te hoče ljubit. Torej ne dopusti, da s tabo ravna kot s preprogo, predpražnikom. Malo več si vredna. Če nekdo hodi 3x na teden ven pri 40., očitno tudi sam s sabo ni srečen, še manj pa s tabo. Vso pravico imaš biti vsaj ti srečna. Nisem pa zihr, da ti tak lajf, kot ga živiš, to dopušča. Nisi control freeek, realna si, on je brezobrazen, ravna s tabo kot z nekom, ki ni spoštovanja vreden. niti osnovnega. Zakaj to dopuščaš? Da bi šel moj za silvestra sam žurat, ga postavim pred vrata, pa imam ful hudo toleranco. Koliko te ima tak človek rad? Koliko zna uživati s tabo, biti srečen ob tebi? Ti jaz povem, če si še tako zanikaš - nima te dovolj rad (ne glede na to, ali ima kakšno ali ne). Ne uživa dovolj s tabo, sicer ne bi imel te potrebe tako hude. Kako so lahko frendi za silvestra boljši kot ti, njegova življenjska izbira? Ma saj ti pravim, najbrž sploh ne gre za frende, najbrž gre za frendico. V tem primeru pa sploh ni šanse da ostanem z njim. Res ne.
|
|
|
|