BAZENI (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tia2 -> BAZENI (24.6.2005 10:04:50)

Pozdravljene!

Nekaj me zanima. Sem v petem mesecu, do dopusta imam
še dobra dva meseca in edina alternativa so mi bazeni.
Rada bi se šla kopat v Čateške, pa ne vem kako je s tem.
Eni pravijo da ja, drugi ne. Kakšne izkušnje imate ve s tem?
Se lahko grem ali ste mnenja naj raje ostanem doma?

Hvala za pomoč!

Tia

dadica -> BAZENI (24.6.2005 10:15:32)

v čateških imajo v olimpijskem bazenu 29 stopinj v bazenu z valovi pa 28 stopinj.Tako da če greš v ta dva bazena nima kaj bit.Sem bila v nedeljo in je kar mrgolelo visoko nosečih!

lp dadica

Anonimen -> BAZENI (24.6.2005 10:15:57)

Jaz ne bi šla v termalne bazene. Sem pa veliko hodila va navadne športne, kjer je voda malo hladnejša in manj populacije.

pat -> BAZENI (24.6.2005 10:45:47)

moja G pa dr. pušenjak pravita, da je celo fino plavat. tud v bazenih, sam mal je treba preverit, kak je s čistočo. po uporabljat tampone pa po kopanju svečke.menda pol zagotovo ni nubenga rizika.

Pia73 -> BAZENI (24.6.2005 10:51:32)

Jaz sem od večih G slišala, da se med nosečnostjo ni priporočljivo kopati v bazenih, sploh pa v termalnih ne.

In na misel mi ne pade, da bi ogrožala :duda: Teh par mesecev se pa ja da potrpeti.

tannya -> BAZENI (24.6.2005 11:32:04)

Že večkrat sem napisala, da se okrog bazenov čisto preveč paničari in se tako nobena nosečka ne upa plavat. Po moje je to čisto pretirano, sama že vso nosečnost plavam, zaščitim se posebnimi tamponi za plavanje in je vse OK. Plavanje mi zelo odgovarja, sploh v tej vročini.Vsi bazeni morajo dati vodo testirati, pozanimajte se kakšni so testi in pojdite plavat, če je ok.

LP,Tanja

Pajaca -> BAZENI (24.6.2005 11:56:05)

Men je g rekla da ni nobene panike in naj kar mirno plavam v toplicah.... sem jo pa vprašala ravno ker je tolko govora o tem kako niti slučajno v toplice v bazene. Aja topli bazeni mi itak ne pašejo. Če je pa svinjarija pa tud tko ne bi šla v bazen....

Urša -> BAZENI (24.6.2005 14:15:06)

Kako se pa reče tem tamponom in kje se dobijo?
jst sm se pred kratkim kopala v termah in mi je super pasalo, seveda pa nisem pretiravala.

tea01 -> BAZENI (24.6.2005 14:38:06)

Mislim, da so to tamponi Senta, so prevlečeni z voskom. Dobi se jih pa v Müllerju in v DM.

Za ime pa nisem preveč prepričana, da je pravo.

Tea01

klavdija&peska -> BAZENI (24.6.2005 16:34:25)

tea čisto prav imaš!

res so Senta, modra škatlica, z damo v belih kopalkah. Prav posebej namenjeni plavanju v bazenih, prevlečeni z voskom. Pakirani po 4, stanejo pa nekje okoli 500 sit. Jaz sem jih našla pri najboljšem sosedu, po tem ko sem se namučila po parih lekarnah in so me gledali, ko da sem z lune padla. :zmeden:

in vam povem punce, s tem me ni več strah plavat. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

in še moj mali neznansko uživa v vodi 9nebesa jaz pa sem še bolj srečka nosečka 9nebesa 9nebesa

čim bolj prijetno nosečnost vsem! :sloncek: :sloncek: :sloncek:

Stran: [1]