naredila test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saša24 -> naredila test (24.6.2005 9:59:30)

punce moje naj vam povem, da sem en dan prehitro naredila test in kot vedno spet v dvomih. delala sem test romed in ena črtica je zelo lepo vidna ena pa za čist komaj vidna. zdaj pa ne vem al je to nosečnost ali pa se rahlo vidi tut črtica kjub temu da ni nosečnosti...

js še vedno upam, da je nosečnost..

kaj ve mislite?

Anonimen -> naredila test (24.6.2005 10:17:27)

Torej sta bili dve črtici? Tudi če je ena slabo vidna, mislim, da se jo bo čez nekaj dni že zelo lepo videlo. Mislim, da je to to. Bom držala pestke. :miska::miska::miska::miska: :bravo::bravo:

Meni pa še vedno samo eno črtico naredi, druge ni na spregled. Čakam na M., pa tudi te ni na spregled :((:((:((.

LANA37 -> naredila test (24.6.2005 12:08:41)

Pozdravljena!
Ko sem jaz delala Romed test, je obakrat bila samo ena črtica in nisem bila noseča. Če je druga manj izrazita, gre verjetno za začetek nosečnosti, ko še ni veliko hormona in zato je črtica bolj svetla. Če sta vidni dve, si verjetno noseča.

aljča -> naredila test (24.6.2005 21:25:19)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:držim pestke, da bo 100%črtica:roza::modri::sloncek::roza::modri::sloncek::roza::modri::sloncek:.
Alja:metulj::metulj:

Kornelija -> naredila test (25.6.2005 11:13:34)

:bravo::bravo::bravo: mislim, da si nova nosečka!
Že LANA37 ti je napisala, da če je v začetku malo hormonov je druga črtica slabo vidna, res je najboljše da test ponoviš čez nekaj dni in nam sporočiš veselo novico...za drugič:miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]