Anonimen -> RE: Vse čakajoče-preberite (27.12.2009 22:02:04)
|
tako enostavo je šlo vse skupaj, da ne morem verjeti, ko ene navajate, kake težave ste imele in kako ni mleka... si imela srečo oz. tvoje telo je služilo svojemu namenu. dojila sem prvega in dojim drugega. občutki glede dojenja pa so mešani. pri prvem nisem takoj znala pristaviti, ker sem preveč prebrala in preveč poslušala druge (informacije so si tako različne, da si preprosto zbegan) ter premalo upoštevala sebe in otročka,... ko sem našla najino vez, je steklo. bradavice so me prvi mesec bolele za pop[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]! mazala sem si jih z bepanthenom in zračila ter hodila zgoraj brez... mleka sem imela dovolj, celo preveč, mulček super sesalni refleks,... ampak teklo mi je preveč! tudi pri drugem imam mleka dovolj in tudi njegov sesalni refleks je super,... teče še vedno preveč! tokrat nisva imela nobenih problemov s pristavljanjem, bradavice so me pa vseeno zopet rezale! sicer manj časa, a ponovno sem hodila zgoraj brez... se strinjam z otiko! IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz pa toplo priporočam, da glede vzgoje poslušate srce in upoštevte zdravo pamet, pa da ne prebirate tega promocijskega materiala glede dojenja ... dojnje je itak zelo fino, a če ne gre ne gre ... sama sem prebrala veliko glede dojenja in se tako napsihirala, da je to edino pravilno, zveličavno, zdravo ... ma že skoraj sveto ... potem ko pa ni bilo mleka, sem pa doživela eno hudičevo težko krizo, ki je mejila že na depresijo. Tako da: dojenje je fajn, če mleko je in je tut otrok za stvar, če pa ni pa pač ni in je tut vse ok.
|
|
|
|