Petka09 -> RE: noče zelenjave (27.12.2009 19:43:44)
|
Belen, super, me veseli!!! Samo naj tako ostane in naj pridno papata! Glede sadja: jaz sm ji izključno domače dajala oz. domače jabolka, hruške, kar je pač bilo in je zraslo v domačem sadovnjaku... pa ji je bilo prekislo, preveč čudno... pa sm not zamešala piškot, pa nič.... pa sm dala banano... nič.... pa celo sladkor (ja, grozna sm, vem, sam nism vedla več kaj naj)... pa nič... Pa sm probala kupljen frutek, to pa ji je bolj šlo... Pa sm zmešala pol frutka, pol svežega sadja.. spet nič... kaj čem... Pa tut skuhala sm sadje, pa ni marala.. Očitno ji okus ne ustreza. Ma, bo že. Mateyka, o ja, poznam take zbirčnice, jaz sm bla med njimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Me je mami na silo probala nekak nafutrat, pa še to par žlic, pa z raznimi fintami, pa ne vem kaj vse... Prva leta znajo bit taka zbirčna, postopoma kasneje začnejo več in bolj raznoliko jest. Jaz zase vem, da doma nism hotla nič, v vrtcu pa sm jedla vse - ker sm vidla ostale otroke. Sej bo!
|
|
|
|