kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Lisička Dada tebi se človek res nasmeji že zjutraj .Ja ni važno kakšno je stanovanje,važno je da se ti in tvoja družina v njem počutite lepo in prijetno.Jaz sem tip ki me zelo živcira razmetano stanovanje in ti povem ,da to tudi ni fino,ker poleg štirih otrok si velikokrat živčen ja, ampak potem pri štirih otrocih kaj potem delaš, da ni razmetano Kaj naj naredim z mojo leto in pol staro frajlico, ki najraje vse meče na tla, če ne druzga strese mini igrače iz škatel, potem se pa valja po njih in zbrca da so vsepovsot. Cel dan samo za njo pa "ne po tleh", "ne po tleh".... . Potem se tavečja dva zmislita, da bosta ustvarjala z das maso ali plastelinom, rezultat pa je.....pol das mase na tleh v mini koščkih, pod mizo spi še psica, in ko vstane še malo potrosi po kuhinji. Ko pečemo piškote, je tamala cela od moke, da ne govorim kakšno je po tleh. Trikrat na dan jo preoblečt, ker ali se polije, ali kakorkoli umazana kot prašiček.... Če bi se za to nevem koliko sekirala, v enem dnevu ne bi pekli piškotov in jih okraševali, ne bi se igrali s kockami, plastelina ne bi videli..... Popopoldne sem čiste vesti pustila naš svinjak pri miru in se z otroci odpravila ven na svež zrak. Zvečer smo pa prav tako brali knjigice. Ampak potem ob devetih zvečer sem se zleknila na kavč in ni šans, da grem sesat in pucat (za silo je bilo pospravljeno in igrače na svojih mestih). Energijo sem mogla šparat še za hmmm, saj veste kaj . Trenutno je še vedno kaos. Nisem mogla it mimo te teme, zdaj pa zobarju šibam, pa v trgovino, pa služba....hmmm bom pucala drugo leto
|