mojcaziga -> RE: kako vam nekaterim uspe... (27.12.2009 14:57:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: bumerang meni pa se zdi ob vsaki taki temi, da se zgražajo nad nami, ki imamo rade pospravljeno. Češ da nimamo česa pametnejšega početi v življenju in take podobne. Jaz se sicer ne zgražam in si ne mislim tega, je pa res, da se velikokrat vprašam, kako se vam da in koliko časa vam ob gospodinjstvu, partnerju in otrocih sploh ostane zase. Za vas osebno in za svojo dušo. In velikokrat tudi preberem, da tega časa nimate (ne mislim tebe osebno, Bumerang). Ja zakaj neki ne? Ker samo skrbite za druge in drugo, sebe, svoje želje in potrebe pa postavljate na zadnje mesto. Vse ostalo vam je pomembnejše od sebe, vključno s pomito posodo. Evo, tega pa ne razumem. Sama uživam v pospravljanju. Ponavadi gresta moška po svojih opravkih, jaz navijem muzko in gremo naši. Saj včasih zapaše se zleknt na kavč in gledat tv, ampak običajno me to ubija in sem potem še bolj zdelana. Tako pa pospravljam, kuham in pečem, vse hkrati. In to me sprosti. Seveda tega ne delam cele dneve, kot sem že zgoraj napisala vsak za sabo in sproti. Tako dec, ki tega ni bil navajen od doma, ker tam so imeli dobesedno svinjak in tamali, ki že odkar je shodil pomaga pri opravilih. To je nam del vsakdanjika in nikakor ne muka in še manj sužensjtvo stanovanja. Š vedno nam ostane veliko časa za nas, za norenje, sprehode, ustvarjanja,...... Pač, vsak ima svoj življenjski stil. Meni je všeč pospravljeno, nekdo drug ima nastlano, kakor kdo. lp
|
|
|
|