|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj od sadja in zelenjave ne napenja?
26.12.2009 11:48:49   
miska2004
Pozdravljene,
prosila bi za nasvet, kaj lahko še dam našemu skoraj 7mesečniku za jest, saj ga namreč skoraj po vsem iz seznama, ki nama ga je dala patronažna, zvijauser posted image . Do sedaj sva sprobala naslednje: riž (prebavlja OK), korenje (zvija, vendar normalno kaka), bučka (super), krompir (OK), koruza (OK), cvetača (zvija), koleraba (zvija), jabolko (OK), marelica (mislim da ga šraufa, nisem pa še ziher, dobil jo je po eno čajno žličko v kuhano jabolko, ampak itak ni vse pojedel, tako da malo dvomim, da bi ga tiste pol žličke marelične kašice matralo).

Torej zanima me, kaj mu še lahko dam, da ne zvija?! Zvečer in ponoči imamo veselico, in sem že prav utrujena, ker se zbuja na pol ure do uro, pa slišim, kako ga šraufa... Sicer bova do nadaljnega jedla samo bučke + krompir ali bučke + riž ali bučke + polentauser posted image

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj od sadja in zelenjave ne napenja?
26.12.2009 14:11:10   
HM84
poizkusi še s špinačo?

dopoldne pa probaj z breskovim ali mareličnim frutkom, ker tega sadja se zdaj pozimi itak ne dobi... ali slivovim (ta odpira:)) Probaj tudi s hruško, na začetku jo raje prekuhaj.

Da bo bolj nasitno pa v sadje vmešaj kakšen piškotek. user posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2009 10:03:42   
Urska09
Kaj pa če bi raje probala po vsakem obroku dati kapljice proti krčem? Nekateri otročki imajo bolj občutljiv prebavni sistem in jih GH na začetku zelo napenja.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2009 10:07:01   
manna
Jaz ji dam pred spanjem kapljice Sab simplex, itak so popolnoma neškodljive. Ker je imela namreč tudi naša par noči take težave. Zdaj je zaenkrat OK. 

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.