popraskan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mtd -> popraskan (24.6.2005 9:24:04)

hoj,
včeraj smo imeli obisk in malček od moje prijateljice je Samota popraslkal po ličku, zdaj se mu vidi taka brazgotina v obliki solze, velika ene 1 cm. A saj se to zaceli, pa se pol nič ne vidi, ne?
pa s čim bi mu tole namazala, ima rdečo, kraste pa (še)ne, a kr s hladilnim za ritko, ker z bivacinom mu ne bi špricala, ima očko zelo blizu

hvala za predloge

kofetek2010 -> popraskan (24.6.2005 9:27:05)

če ni pregloboka kar pusti, se bo že zacelilo, lahko pa premažeš z Bepanthenom plus (kremo), ki dezinficira in celi ;)

pazi edino, da si ne krastice skraspal, ker potem bo brazgotina ostala ;)

ma-ja -> popraskan (24.6.2005 9:28:14)

Jaz bi pustila kar pri miru. Se bo sigurno zacelilo in se ne bo nič poznalo!
PRi nas se to v vrtcu večkrat zgodi, kar brez panike!

lex -> popraskan (24.6.2005 9:35:18)

Namaži z mazilom z ribjim oljem (jekoderm) ali pa pusti pri miru. jaz mojega namažem in je kar hitro boljše!

simona1 -> popraskan (24.6.2005 12:07:26)

Juta ima full tanko kožico in jo je ena punčka pred več kot letom popraskala po ličku ene 1,5 cm dolga praska in se ji še vedno pozna, zadnjič je pa mal zaružla po tleh in ima eno tako črto tudi na čelu, mazala sem že z vsem mogočim pa se ji vseeno še vedno pozna.
Upam da Samo nima tako tanke kožice in da mu brazgotina ne bo ostala. Meni je zdravnica svetovala kar praško pasto al pa Bepanthen, poizkusi s tem.

barbaw -> popraskan (24.6.2005 12:37:57)

Bebival tudi pomaga. Jo še medicinske sestre priporočajo in tudi uporabljajo. Bepanthen krema je tudi dobra, jaz sem jo uporabljala za tatoo. Se vse lepo celi. Pa upam, da se mu ne bo nič poznalo.

Stran: [1]