Da se mal pohvalim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Erdbeere -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:17:04)

Sej vem, da bodo nekatere spet težile, da je to itak brezveze, sam men pa ni lih kr tko neki....moja Teja je danes prvič!!! spala brez pleničke in do 7.15 ko sem šla v službo se ni nič polulala...sem se včeraj na brzino odločila da ni več pleničk...pa je kr sprejela...bomo pa vidl, upam pa da smo se jih rešili

še enkrat ČESTITKE TEJA lubčka od presrečne mamice :metulj:

ma-ja -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:23:01)

Bravo:bravo::bravo::bravo:!
Mogoče pa vseeno zaščiti jogi s kakšno podlogo. Tjaša je že dobro leto brez pleničk (od dveh let starosti) pa se še vedno kdaj pa kdaj zgodi nesreča.

viv_ -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:24:18)

:bravo::bravo::bravo: Teja.
Super.

Kok je stara Teja?

lefairyon -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:25:14)

:bravo::bravo::bravo:teja...zdaj si pa velika punca...
:bravo::bravo::bravo:tudi za mamico ki je odločno umaknila pleničko...držim:miska::miska::miska:da je nikoli več ne bo rabila-pleničke namreč:rozica::rozica::rozica:

dory -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:29:22)

:bravo::bravo: za malo soimenjakinjo :):bravo:

Maxica -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:30:47)

Super!:bravo: Prav je, da si ponosna na dosežek svoje hčerke! Nas vse to še čaka:zmeden:!

ciciban -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:31:52)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Teja!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
To pa ni kar tko brez veze-vem koliko nam starsem to pomeni-se ravno zdaj obadamo s tem!!!Za vsako luzico v kahlici izvajamo "indijanske plese"-nasa je od sobote cez dan brez plenice-dve noci pa se je ze tudi zbudila s suho plenicko!
:bravo:

Anonimen -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:34:30)

Da se še jaz s svojo vnukinjo malo pohvalim:bravo::bravo::bravo:
že peti dan je ponoči suha
Lp:sloncek:

Anonimen -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:36:33)

Bravo, punce, bravo!
Jaz jo imam popoldan tudi kar brez plenic in včeraj sva obredli pošto in še trgovino brez lužice. Doma na dvorišču pa sva potem izdatno zalili kamenčke. Super!

Erdbeere -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:40:25)

no tkole sej jogi imam ze kr nekaj časa zaščiten....ker sem le malo upala, da se bomo prej uspele zmenit pa plenico stran dat...sam je kr neki komplicirala, včeraj pa za čuda ni...

aja stara je pa 3 leta pa 13 dni

viv_ -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:43:41)

Meta super!

Mirna pomoje nau brez plenic do 5. leta...

Anonimen -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:49:09)

Bo pa zato že zdaj brez čevljev kne? :)-
Hec. Seveda da bo. Cuker mali :love:

dory -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 8:51:07)

aja je pol to tud nekej,da maj zdrzi brez plenicke celo popoldne..zdej k cofa pa leta po dvoriscu ni panike...pa pol tud pocepne k puncka in zalije travco :)

lex -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 9:11:21)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bela -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 9:16:44)

Špica Teja:bravo:, se pravi da zdej si pa ta prava punčara:)

ma-ja -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 9:23:10)

Punce, zdaj je super cajt za od plenic odvadit. Pri nas je šlo dvakrat čisto brez problema. Ta mala je sploh pri dveh letih bila brez. Je sama tako hotela, ker se ni pustila previjat. Potem sva pa šli po 15 parov gat in je bil mir. Pa sva bili obe kar zadovljni!
Drugače pa je 3 leta najbolj primerna starost in ne bi smele imet prevelikih problemov!
Še enkrat :bravo:

Erdbeere -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 9:36:03)

se strinjam ma-ja naša je bila že tud od 2 leta, se pravi 1 leto podnevi brez....samo zvečer za spat pa danes komaj prvič..aja sam mi smo mel se do nekje pred 4 meseci un magični lonček in je vsako noč skor liter popila, tko da sem jo mogla najprej flaše odvadit, da sem jo zdej lahko še pleničk..pa me je ravnokar vsa vesela poklicala, da se ni nič polula pa da je šla v stranišče lulat...matr se tamali tud zdi

urši* -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 9:57:23)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pia73 -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 10:11:47)

Super! :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem tudi mislila, da bo naš do šole imel planice pa je šlo veliko hitreje. Je pa bil tak tip otroka, da je prišlo v poštev samo hitro odvajanje, za podnevi pri starosti 21,5 mesecev, za ponoči pa sam ni želel imeti planice točno pol leta kasneje, torej pri 27,5 mesecih. In to je bilo to! :bravo:

Pikabu -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 11:27:18)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Teja, tako se dela.

Na bodo vse noči suhe in brezskrbne...

Pupica -> Da se mal pohvalim (24.6.2005 12:41:55)

Wow Erdbeere super!
Bravo mala Teja:bravo::bravo::bravo::bravo:

A ne kaki cukri so telei naši, k vsak dan kaj novega osvojijo9nebesa9nebesa9nebesa

LP od mamice k je v 9nebesaod sreče da smo s končno pozdravili!

Ej Pikabu, se opravičujem k sem te tko pozn vidla, dons sem mela narobe leče not;)

Stran: [1]