SaaS -> RE: dojenček je ostal brez sape (25.12.2009 11:10:44)
|
Tako se je meni dogajalo kot otroku. Tako sem zajokala, da sem ostala brez sape in padla skupaj, izgubila zavest. Mami se je navadila, da je ni vsakič zgrabila panika, in me hitro spravila k sebi. Končalo se je nekje pri 6 letih. Nočem te strašiti, da bo trajalo tako dolgo, upam, da s tvojim ne bo tako. Ne vem pa kako pogosto se mi je to dogajalo. Pri meni mislim, da ni šlo za izsiljevanje. Zgodilo se je lahko, ko sem se česa ustrašila, zajokala, lovila sapo in izgubila zavest. Mami večkrat pove primer, ko smo se z bratranci lovili in me je eden ujel in udaril z roko po hrbtu. Jaz sem se ustrašila, v jok... Sama pa se spomnim primera, ko sem delala stojo, se prevrnila, jok in potem tema... Res pa je, da se je zgodilo tudi včasih ko sem iz trme zajokala... tako, da sta se starša potem na daleč izogibala situacijam, ko bi lahko zatrmarila. Kot sem rekla, potem se je nehalo samo od sebe nekje pri 6. Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku, vsaj na posvet, tudi če ni nič hudega, da vsaj ti veš, kaj to je, zakaj do tega pride in kako ravnati.
|
|
|
|