Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 15:47:17
|
|
|
|
egleria
|
jaz vam sporočam da sem 12.1.2010 ob 16:10 v Ce rodila 3440g težkega in 51cm dolgega Patrika. včeraj smo prišli domov..
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 17:01:16
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka senmoi sporoča: Dolgo nisem kaj sporočila, a imam najboljšo novičko. Danes ob 14.44 naju je razveselila črnolaska Kaja z manekenskimi merami: 53,5cm in 3690g. Čestitke!!! čestitke
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 17:01:30
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria jaz vam sporočam da sem 12.1.2010 ob 16:10 v Ce rodila 3440g težkega in 51cm dolgega Patrika. včeraj smo prišli domov.. čestitke
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 17:02:40
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika jutro! Tako pa smo družinica 12.1. ob 11.50 se nama je porodil krasen sinček z 3650g in 54cm. čestitke
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 17:22:58
|
|
|
|
quellle
|
egleria čestitke .
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 18:09:16
|
|
|
|
poopek
|
helow nosečkice! najprej čestitke vsem novim mamicam! tinncyka srečno! upam, da se vrneš s štručko,a ne? vprašala bi vas, ali maste tud ve povečan bel tok? jz ga mam že ene 10 dni, čeprov zadnje dni kr čutim da se vlije, kot pri menzesu... in me zdej skrbi, da slučajno ne oddteka plodovnica . nisem opazila, da bi se mi izloču čep, sicer pa bel tok je mejčken rumenkast, prej je bil skos bel. kako je pri vas kej s tem?? do roka mam 10 dni še.. ufff, komi čakam!!!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 18:13:18
|
|
|
|
anita goitan
|
večer jaz še vedno 2v1, pečem slivov biskvit..sicer imam rahle popadke, sam to so prerahli se beremo jutri, imma amnio v P kr, lep večer
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 18:32:59
|
|
|
|
mojkap
|
Tinncyka in Ananas83, danes sem bila tudi jaz na ctg-ju v celju pa me zanima ali je normalno, da si čez rok in ti ne naredijo UZ, ker v petek mi je ena druga zdravnica v isti ambulanti, ki je bla takrat dežurna nardila UZ. Hvala
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 18:44:46
|
|
|
|
marijaa
|
Mi smo doma. Rodila sem s CR s spinalnim blokom. Porodno zgodbo bom napisala, ko bom imela več časa. Tian ima malo zlaternice,Clea je pa o.k in ful lačne sorte. Vsem novim mamicam iskrene čestitke , tistim, ki pa še čakate svoje sončke pa čim lažji porod.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 18:57:32
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojkap Tinncyka in Ananas83, danes sem bila tudi jaz na ctg-ju v celju pa me zanima ali je normalno, da si čez rok in ti ne naredijo UZ, ker v petek mi je ena druga zdravnica v isti ambulanti, ki je bla takrat dežurna nardila UZ. Hvala ne bi vedla, sam pomojem ne delajo vsakič UZ ... lahko ti pa povem od izkušen od Alex je prišla na ctg (8 dni čez rok) in je rekla da pač ker je tolko čez rok bodo nardili pa še UZ prej ga pa 2dni nazaj ni imela jaz sem ga mela skoraj vsaki drugi dan če ne kar vsaki dan 1x ker nisem čutila in so mi ga zato delali
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 19:00:44
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek tinncyka srečno! upam, da se vrneš s štručko,a ne? jaz tudi upam mi je že težko čakati nič se grem počasi pripravit ... dragi me še bo obril (če bo kaj akcije kmalu - mi je zoprno če bi me v P brili) ker jaz nič odspodi ne vidim če bi pa še v ogledalo gledala bi se pa sigurno še vrezala lep pozdravček se slišimo upam da naslednič 1+1 ne 2v1
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 19:09:30
|
|
|
|
nincy*
|
Ojla nosečke in mamice!! SAm tolko da vas pozdravim in vam povem da smo ok. Zala pridno raste in se redi. Danes smo šli že na sprehod in je res super.... Čestitam vem novopečenim mamican in se še tipkamo. Aja vsem pa čim hitrejši porod. Lp Nina
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 20:12:45
|
|
|
|
ananas83
|
mojkap mislim, da je to odvisno od vsake zdravnice posebej, če ti bo nardila ultrazvok al ne, vsaj jst mam tak občutek, pa tudi ena mi je danes rekla, da je čist odvisno od zdravnice... danes dopoldne v CE se nas je tolk nabralo, da nas je kr na hitr "odpravla", vsaj jst sm mela tak občutek grem pa jutri spet in mislim, da mi bo pa jutri nardila tut ultrazvok, bomo vidli
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 21:06:40
|
|
|
|
mojkap
|
sej ne vem a sem pol s tabo govorila na koncu pregleda, ko sem bla tak besna, ker si je celo minuto vzela za moj pregled tale Peternelovka danes, sej bom povedala moji ginekologinji v torek, ker če mi ne bojo gor nardil UZ grem dol v ambulanto k svoji povedat kaj se dogaja, pa sej to ni res...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 17.1.2010 22:02:59
|
|
|
|
ananas83
|
mislim, da se midve nisva poovarjali, ker sm jst šla druga not, pol pa takoj domov, za mano jih je blo pa še FULLL... ne se tk jezit ... ni dobr a si bla zdj prvič tu na CTGju?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 7:23:58
|
|
|
|
mayy
|
Dobro jutro Ker je nony še vedno v porodnišnici, vam jaz sporočam, da je 12.1. rodila prekrasno punčko Lorin, veliko 53cm in težko 3800g. Vse lepo pozdravlja in vam želi čim lažji porod, vsem drugim pa veliko cartanja Lep dan
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 7:52:20
|
|
|
|
mojkap
|
Ananas83, no jaz pa mislim, da sem bila za tabo, ker mene ni več sprejela, ker je mogla na manjši poseg vmes, pa se te res ne spomnem ne nisem bla prvič, vedno hodim sem ker moja G dela tu, samo od roka dalje me gledajo samo gor v porodni ambulanti in to pač tisti zdravnik, ki je dežuren in včeraj smo res imele smolo s tisto zdravnico, ta dela drugače v celjskem zdravstvenem domu, ker tisti zdravniki in zdravnice, ki delajo tu v bolnici so velik boljši zato pa bom šla jutri, če me ne bo UZ gledala dol k svoji (eno nadstropje nižje so ambulante za preglede), ker se mi to pač ne zdi vredo, v bistvu te pošljejo domov v strahu no upam, da bo vseeno vse ok Tinncyka, za seznamček - zdej velja moj drugi rok 15.1.2010, CE, pričakujemo fantka, 29 let lp
< Sporočilo je popravil mojkap -- 18.1.2010 8:00:02 >
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 8:08:49
|
|
|
|
ellie
|
Čestitke vsem novim mamicam in očijem No, pa je le prišel tud moj teden...ko grem po štručko. Ko vidim, kako ene čakate čez rok...sem kar srečna, da imam dogovorjen datum. Ker sem že tako tečna in grem sama sebi na živce, da je prav grozno Včeraj sem pa dobila še napad žolčnih kamnov...in sem imela take bolečine, da sem še komaj živela bruhala, driskala,...zdaj, točno po 24. urah, je končno malo boljše...ampak sem do nadaljnjega na dieti. Sem mislila, kak fajn se bom še najedla preden grem v bolnico na intenzivno, tam ko te tako imajo na strogi dieti...ampak očitno ne bo s tem nič. Zdaj pa šibam še na zadnji ctg...upam, da me tam spet kaj ne zvije
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 9:58:05
|
|
|
|
pajcevina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Čestitke vsem novim mamicam in očijem No, pa je le prišel tud moj teden...ko grem po štručko. Ko vidim, kako ene čakate čez rok...sem kar srečna, da imam dogovorjen datum. Ker sem že tako tečna in grem sama sebi na živce, da je prav grozno Včeraj sem pa dobila še napad žolčnih kamnov...in sem imela take bolečine, da sem še komaj živela bruhala, driskala,...zdaj, točno po 24. urah, je končno malo boljše...ampak sem do nadaljnjega na dieti. Sem mislila, kak fajn se bom še najedla preden grem v bolnico na intenzivno, tam ko te tako imajo na strogi dieti...ampak očitno ne bo s tem nič. Zdaj pa šibam še na zadnji ctg...upam, da me tam spet kaj ne zvije O boga! A si zdej samo na čajčkih al kako? Mene je tut v zadnjem tednu 2x zvilo, ampak mi je na srečo spasmex pomagal, ko pa pride enkrat do bruhanja pa ne pomaga čist nč. Bolijo pa tisti krči bolj kot popadki, tko da ti res želim, da bo odslej vse uredu. Ti se samo strogo diete drži, pa bo...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 10:18:03
|
|
|
|
Zala01
|
ellie, želim ti, da čim prej dobiš svojo štručko v roke...pa čim manj bolečin...
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 11:18:38
|
|
|
|
quellle
|
nony čestitke .
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 11:47:11
|
|
|
|
anita goitan
|
dan od P, vse je ready, G je rekel, da naj jutri pridem rodit, bi mi sprožili porod . Sem bla skeptična, pač zakaj, a je voda zelena, pa je rekle da ne, da je itak že vse pripravljeno, samo umetne mi dajo in to je to.(moški G). Pa sem zavrnila ponudbo, šla na ctg do babic in jih vprašala, tudi one se ne strinjajo, da bi mi sprožili porod če ni nujno (otroček živahen, popadki sicer so prisotni amapk niso uni ta hudi še, tist krivulja kaže občasno 120 ali več, takrat mal otrdi trebuh in eno mičkano tud zaboli). Zaključek: v sredo grem rodit, če ne prej , tud datum mi je všeč , pa makar potem umetne dobim.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 11:47:53
|
|
|
|
marijaa
|
nony Tudi jaz čestitam!
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 11:52:45
|
|
|
|
poopek
|
živjo nosečke!!! uuu tle se res zadnje čase bul malo dogaja, kaj je zdej to? dejmo, vsaj pojamrite mal kak je hudo! ker jz sem sitna ko 100 , mal me meče razpoloženje, a da ne govorim koliko mi je dolgčas.... dosadno za znort! moj dela, ma vsi delajo, jz pa tečna k zmaj, sestre mi nočjo pridet k sam morim, sej k sem dosadna sama seb, kaj nebom 2 najstnicam... tuga od tuge! moj mi pravi, eh še pogrešala boš te dni, ko bo zuni, pa ga bo treba rihtat! sem rekla, ma vse bom zmogla, sam ta dolgcajt ubija, zdej sem doma že skor 3 mesece in vam povem, bi sama seb rit odgriznila! še deset dni do roka, ajde gremo ven že kej prej!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 18.1.2010 14:19:24
|
|
|
|
ananas83
|
HEJ, HOJ no pa dejmo jamrat, če že druga ne mormo... se mi zdi, da smo pa zdj že vse naveličane tega čakanja, danes sm celo dopoldne preždela v P, da me je pol le dohterca za minuto od daleč pogledla in rekla, CTG je OK, se vidimo jutr čakala pa skor 3 ure skupi?!??! danes je bla ta sestra tok zmedena, da je kr JOJ... ampak pri nas se še nč ne dogaja, popadkov NIČ, mali ful živahen, sicer sm šele 3 dni čez rok, ampak jst bi že ..... ko smo čakale so pripeljal ene dve štručki iz porodne, KK LUŠTNO kdaj bom jst tut?!? zdj grem pa v sredo kr k svoji G na CTG, da vidimo kaj bo, upam, da vsaj do konc tedna rodimo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?