|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
17.1.2010 15:47:17   
egleria
jaz vam sporočam da sem 12.1.2010 ob 16:10 v Ce rodila 3440g težkega in 51cm dolgega Patrika. včeraj smo prišli domov..

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.1.2010 17:01:16   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

senmoi sporoča:

Dolgo nisem kaj sporočila, a imam najboljšo novičko. Danes ob 14.44 naju je razveselila črnolaska Kaja z manekenskimi merami: 53,5cm in 3690g.  

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.1.2010 17:01:30   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

jaz vam sporočam da sem 12.1.2010 ob 16:10 v Ce rodila 3440g težkega in 51cm dolgega Patrika. včeraj smo prišli domov..

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.1.2010 17:02:40   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika

jutro!

Tako pa smo družinica 12.1. ob 11.50 se nama je porodil krasen sinček z 3650g in 54cm.

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.1.2010 17:22:58   
quellle
egleria čestitkeuser posted image .

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.1.2010 18:09:16   
poopek
helow nosečkice!
najprej čestitke vsem novim mamicam! user posted image
tinncyka srečno! upam, da se vrneš s štručko,a ne? user posted image user posted image
vprašala bi vas, ali maste tud ve povečan bel tok? jz ga mam že ene 10 dni, čeprov zadnje dni kr čutim da se vlije, kot pri menzesu... in me zdej skrbi, da slučajno ne oddteka plodovnica user posted image . nisem opazila, da bi se mi izloču čep, sicer pa bel tok je mejčken rumenkast, prej je bil skos bel. kako je pri vas kej s tem??
do roka mam 10 dni še.. ufff, komi čakam!!!

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.1.2010 18:13:18   
anita goitan
večer
jaz še vedno 2v1, pečem slivov biskvit..sicer imam rahle popadke, sam to so prerahliuser posted image

se beremo jutri, imma amnio v P kr, lep večer

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.1.2010 18:32:59   
mojkap
Tinncyka in Ananas83,

danes sem bila tudi jaz na ctg-ju v celju pa me zanima ali je normalno, da si čez rok in ti ne naredijo UZ, ker v petek mi je ena druga zdravnica v isti ambulanti, ki je bla takrat dežurna nardila UZ.

Hvala

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.1.2010 18:44:46   
marijaa
Mi smo doma. Rodila sem s  CR s spinalnim blokom. Porodno zgodbo bom napisala, ko bom imela več časa. Tian ima malo zlaternice,Clea je pa o.k in ful lačne sorte.
Vsem novim mamicam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , tistim, ki pa še čakate svoje sončke pa čim lažji porod.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu mojkap)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.1.2010 18:57:32   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mojkap

Tinncyka in Ananas83,

danes sem bila tudi jaz na ctg-ju v celju pa me zanima ali je normalno, da si čez rok in ti ne naredijo UZ, ker v petek mi je ena druga zdravnica v isti ambulanti, ki je bla takrat dežurna nardila UZ.

Hvala

ne bi vedla, sam pomojem ne delajo vsakič UZ ... lahko ti pa povem od izkušen od Alex je prišla na ctg (8 dni čez rok) in je rekla da pač ker je tolko čez rok bodo nardili pa še UZ prej ga pa 2dni nazaj ni imela

jaz sem ga mela skoraj vsaki drugi dan če ne kar vsaki dan 1x ker nisem čutilauser posted image in
so mi ga zato delali

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu mojkap)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.1.2010 19:00:44   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
tinncyka srečno! upam, da se vrneš s štručko,a ne? user posted image user posted image

jaz tudi upamuser posted image user posted image user posted image user posted image  mi je že težko čakatiuser posted image

nič se grem počasi pripravit ... dragi me še bo obril (če bo kaj akcije kmalu - mi je zoprno če bi me v P brili) ker jaz nič odspodi ne vidim če bi pa še v ogledalo gledala bi se pa sigurno še vrezalauser posted image user posted image user posted image

lep pozdravček

se slišimo upam da naslednič 1+1 ne 2v1user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.1.2010 19:09:30   
nincy*
Ojla nosečke in mamice!!

SAm tolko da vas pozdravim in vam povem da smo ok. Zala pridno raste in se redi. Danes smo šli že na sprehod in je res super....

Čestitam vem novopečenim mamican in se še tipkamo.

Aja vsemuser posted image pa čim hitrejši porod.

Lp Nina

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.1.2010 20:12:45   
ananas83
mojkap mislim, da je to odvisno od vsake zdravnice posebej, če ti bo nardila ultrazvok al ne, vsaj jst mam tak občutek, pa tudi ena mi je danes rekla, da je čist odvisno od zdravnice... danes dopoldne v CE se nas je tolk nabralo, da nas je kr na hitr "odpravla", vsaj jst sm mela tak občutek

grem pa jutri spet in mislim, da mi bo pa jutri nardila tut ultrazvok, bomo vidli

(odgovor članu nincy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.1.2010 21:06:40   
mojkap
sej ne vem a sem pol s tabo govorila na koncu pregleda, ko sem bla tak besna, ker si je celo minuto vzela za moj pregled tale Peternelovka danes, sej bom povedala moji ginekologinji v torek, ker če mi ne bojo gor nardil UZ grem dol v ambulanto k svoji povedat kaj se dogaja, pa sej to ni res...

(odgovor članu ananas83)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.1.2010 22:02:59   
ananas83
mislim, da se midve nisva poovarjali, ker sm jst šla druga not, pol pa takoj domov, za mano jih je blo pa še FULLL...
ne se tk jezit user posted image ... ni dobr user posted image   a si bla zdj prvič tu na CTGju?

(odgovor članu mojkap)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.1.2010 7:23:58   
mayy
Dobro jutro

Ker je nony še vedno v porodnišnici, vam jaz sporočam, da je 12.1. rodila prekrasno punčko Lorin, veliko 53cm in težko 3800g.
Vse lepo pozdravlja in vam želi čim lažji porod, vsem drugim pa veliko cartanja

Lep dan

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.1.2010 7:52:20   
mojkap
Ananas83,
no jaz pa mislim, da sem bila za tabo, ker mene ni več sprejela, ker je mogla na manjši poseg vmes, pa se te res ne spomnem

ne nisem bla prvič, vedno hodim sem ker moja G dela tu, samo od roka dalje me gledajo samo gor v porodni ambulanti in to pač tisti zdravnik, ki je dežuren in včeraj smo res imele smolo s tisto zdravnico, ta dela drugače v celjskem zdravstvenem domu, ker tisti zdravniki in zdravnice, ki delajo tu v bolnici so velik boljši

zato pa bom šla jutri, če me ne bo UZ gledala dol k svoji (eno nadstropje nižje so ambulante za preglede), ker se mi to pač ne zdi vredo, v bistvu te pošljejo domov v strahu

no upam, da bo vseeno vse ok

Tinncyka,
za seznamček - zdej velja moj drugi rok 15.1.2010, CE, pričakujemo fantka, 29 let

lp

< Sporočilo je popravil mojkap -- 18.1.2010 8:00:02 >

(odgovor članu ananas83)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
18.1.2010 8:08:49   
ellie
Čestitke vsem novim mamicam in očijem user posted image

No, pa je le prišel tud moj teden...ko grem po štručko. Ko vidim, kako ene čakate čez rok...sem kar srečna, da imam dogovorjen datum. Ker sem že tako tečna in grem sama sebi na živce, da je prav groznouser posted image  Včeraj sem pa dobila še napad žolčnih kamnov...in sem imela take bolečine, da sem še komaj živelauser posted image  bruhala, driskala,...zdaj, točno po 24. urah, je končno malo boljše...ampak sem do nadaljnjega na dieti. Sem mislila, kak fajn se bom še najedla preden grem v bolnico na intenzivno, tam ko te tako imajo na strogi dieti...ampak očitno ne bo s tem nič.

Zdaj pa šibam še na zadnji ctg...upam, da me tam spet kaj ne zvijeuser posted image

(odgovor članu mojkap)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
18.1.2010 9:58:05   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Čestitke vsem novim mamicam in očijem user posted image

No, pa je le prišel tud moj teden...ko grem po štručko. Ko vidim, kako ene čakate čez rok...sem kar srečna, da imam dogovorjen datum. Ker sem že tako tečna in grem sama sebi na živce, da je prav groznouser posted image  Včeraj sem pa dobila še napad žolčnih kamnov...in sem imela take bolečine, da sem še komaj živelauser posted image  bruhala, driskala,...zdaj, točno po 24. urah, je končno malo boljše...ampak sem do nadaljnjega na dieti. Sem mislila, kak fajn se bom še najedla preden grem v bolnico na intenzivno, tam ko te tako imajo na strogi dieti...ampak očitno ne bo s tem nič.

Zdaj pa šibam še na zadnji ctg...upam, da me tam spet kaj ne zvijeuser posted image

O boga! A si zdej samo na čajčkih al kako? Mene je tut v zadnjem tednu 2x zvilo, ampak mi je na srečo spasmex pomagal, ko pa pride enkrat do bruhanja pa ne pomaga čist nč. Bolijo pa tisti krči bolj kot popadki, tko da ti res želim, da bo odslej vse uredu. Ti se samo strogo diete drži, pa bo...

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
18.1.2010 10:18:03   
Zala01
ellie, želim ti, da čim prej dobiš svojo štručko v roke...pa čim manj bolečin...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
18.1.2010 11:18:38   
quellle
nony čestitkeuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.1.2010 11:47:11   
anita goitan
danuser posted image
od P, vse je ready, G je rekel, da naj jutri pridem rodit, bi mi sprožili poroduser posted image .
Sem bla skeptična, pač zakaj, a je voda zelena, pa je rekle da ne, da je itak že vse pripravljeno, samo umetne mi dajo in to je to.(moški G).
Pa sem zavrnila ponudbo, šla na ctg do babic in jih vprašala, tudi one se ne strinjajo, da bi mi sprožili porod če ni nujno (otroček živahen, popadki sicer so prisotni amapk niso uni ta hudi še, tist krivulja kaže občasno 120 ali več, takrat mal otrdi trebuh in eno mičkano tud zaboli).

Zaključek: v sredo grem rodit, če ne prejuser posted image , tud datum mi je všečuser posted image , pa makar potem umetne dobim.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.1.2010 11:47:53   
marijaa
nony Tudi jaz čestitam!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.1.2010 11:52:45   
poopek
živjo nosečke!!!

uuu tle se res zadnje čase bul malo dogaja, kaj je zdej to? user posted image dejmo, vsaj pojamrite mal user posted image kak je hudo! ker jz sem sitna ko 100 user posted image , mal me meče razpoloženje, a da ne govorim koliko mi je dolgčas.... user posted image dosadno za znort! moj dela, ma vsi delajo, jz pa tečna k zmaj, sestre mi nočjo pridet k sam morim, sej k sem dosadna sama seb, kaj nebom 2 najstnicam... user posted image tuga od tuge! moj mi pravi, eh še pogrešala boš te dni, ko bo user posted image zuni, pa ga bo treba rihtat! user posted image sem rekla, ma vse bom zmogla, sam ta dolgcajt ubija, zdej sem doma že skor 3 mesece in vam povem, bi sama seb rit odgriznila! user posted image še deset dni do roka, ajde gremo ven že kej prej! user posted image user posted image

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.1.2010 14:19:24   
ananas83
HEJ, HOJ  user posted image no pa dejmo jamrat, če že druga ne mormo... se mi zdi, da smo pa zdj že vse naveličane tega čakanja, danes sm celo dopoldne preždela v P, da me je pol le dohterca za minuto od daleč pogledla in rekla, CTG je OK, se vidimo jutr  user posted image čakala pa skor 3 ure skupi?!??! user posted image danes je bla ta sestra tok zmedena, da je kr JOJ...

ampak pri nas se še nč ne dogaja, popadkov NIČ, mali ful živahen, sicer sm šele 3 dni čez rok, ampak jst bi že user posted image ..... ko smo čakale so pripeljal ene dve štručki iz porodne, KK LUŠTNO user posted image kdaj bom jst tut?!?

zdj grem pa v sredo kr k svoji G na CTG, da vidimo kaj bo, upam, da vsaj do konc tedna rodimo.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?