Tekica -> RE: Januarke 2010 - 3.del (6.1.2010 16:06:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia o lepo se kar vrstijo tele nove pridobitve. Ah jaz tudi malo že komaj čakam tega nadubudneža iz trebuha, me kar matra kako zgleda pa če bo podoben prvemu falotku, pa kakšen karakter bo. Vidim pa po seznamu, da mi nobena v ljubljanski porodnišnici ne bo delala družbo, ste vse iz drugih koncev Slovenije. Zivjo, tudi jaz grem v Lj, PDP imava pa skupaj .... Srčno upam pa, da gremo rodit že naslednji teden. Me pa spanec daje zadnje dni - zvečer bi spala že ob desetih, potem pa z vmesnimi obiski wcja tja do pol sedmih ... že dolgo nisem toliko spala - očitno se pripravlja - in se hoče telo še malo spočiti. Nekaj popadkov imam vsak dan, ampak takoj začnem počivati, saj bi rada počakala do torka opoldne, ker imam podelitev, potem pa švrk v porodnišnico ... ko sem to povedala danes G, se je smejala in mi rekla, da mi potem ne bo nič gledala MV - za vsak slučaj ... Doma sva z mojim še malo [sm=sloncek.gif], [sm=smiley36.gif], to tudi paše ... otroček se lepo giblje, tako da je vse ok ... pa še zredila se nisem več toliko kot kit ... Noge mi zatekajo malo manj ... Sem pa danes dobila zadnjo plačo ...[sm=smiley13.gif] - joj, bolniška je bila uradno - čeprav sem morala od doma delat, ... prava kriza ... Ok, bo še nekaj porodniške, tako da bo malo več, samo ... Lepo se imejte, naslednji pregled imam pa na svoj RD - 13. 1. - ampak si želim, da bi imeli takrat že [sm=duda.gif]
|
|
|
|