Žaži -> RE: Januarke 2010 - 3.del (4.1.2010 18:16:31)
|
Danes sem bila na Ptuju se "spoznati" z G, ki mi bo v četrtek delal CR (dr.rosič), je prijazen, le kap me je zadela ko je začel nekaj govoriti o prebujanju iz narkoze, jaz samo gledam kaj govori, ker hočem spinalno in hočem biti na vsak način zbujena, pravi da to bi se pa morala prej s svoji G in anesteziologom dogovirit, prav, jutri se vidim z moji G in ji bom rekla, če je to očitno treba prav posebej napisati. Mislim no, kake finte imajo, sploh nihče nič ne vpraša, važno da je njim najlažje[sm=hudicek1.gif] Tudi mož v bistvu samo čaka v eni sobi in mu dojenčka pripeljejo pokazati na kratko in je to to. Kakšna beda, še malo pa se bom spokala v Postojno, kjer je bil zraven 8 ur v porodni, nato zraven sedel med CR in še čakal name s sinom uro in pol da smo se na hodniku še videli!! Polho, tvoja porodna zgodba je pa podenj in stvar najmanj za pritožbo, meni je prvič voda odtekla, sem bila brez popadkov, pa sem šla takoj v porodno, dobila umetne, ker se po 8 urah nisem odpirala sem imela CR. In bila izčrpana do konca! Le kako mora biti trebi, ko so te najprej 3 dni matrali in potem za krono naredili še CR[sm=hudicek1.gif] Zala, midve pa imava na isti dan CR[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|