somic -> RE: Januarke 2010 - 3.del (25.12.2009 17:09:56)
|
punce lepo pozdravljene! končno sem prišla malo na net k bratu. doma še vedno nimam poštimanega, bo pa po novem letue, tako, da se bom potem javljala. skratka, sem že preseljena v novo mesto dobrih 14 dni. imam še kar precej dela, da si uredim stanovanje, kuhinj in spalnnica sta narejeni in pripravljeni do konca, v kopalnici nekaj malenkosti dnevna soba in otroška soba pa sta še v delu. med tem ko sem doma, sem imela že dva pregleda pri novi ginekologinji. vse je ok, razen tega, da moj baby še vedno vstraja v prečni legi, kar pa mi počasi predstavlja že problem in vidim da bo čedalje težje. sedaj sem dogovorjena da imam naslednji pregled 7.1 in če se do takrat ne postavi v pravilno lego, bom imela carski rez. bomo videli kako in kaj. pri vas??? vidim da je kika dočakala svojo dojenčico! iskrene čestitke! je še katera druga dobila predčasno darilo? sem vas pa komaj našla. med tem ko nisem prisotna, ste se kar načvekale. lepo to,pridne. jaz sem ok, sicer pa se mi pojavlja težava, da imam mravljinčaste prste, in me full moti. bo že. lepo seimejte, pa se oglasim še kaj.m aja! sem se odločila in sem poklicala fotografa, da me malo poslika s trebuščkom in sem potem dala sliko mojem u dragemu za božička. darilo je full uspelo in mi ni žal!
|
|
|
|