poopek -> RE: Januarke 2010 - 3.del (29.12.2009 16:15:31)
|
živjo bejbe! jz sem pa glihkar pojedla puding, sem naredila tazga z mal cukra, ker zarad sladkorne ne smem, ampak sem morala! sam sladko bi jedla, se mi že meša!!! 3 dni sem se držala brez, halo, danes pa se je blo treba mal zgrešit.[sm=smiley36.gif][sm=smiley9.gif] sva bla v trgovini in so se mi kr sline cedile za sladkarijami, njami njami, jz bi pa vse tm pojedla! [sm=jezicek.gif] a ni to žalosten?! pismo!!! [sm=hudicek1.gif] jz se tud pozimi redko brijem, sem srečnica, ki ji počasi rastejo dlakice, a na brazilsko si ne bi upala! noseča al pa ne! enkret smo se že menile o teh zadevah, a nismo? [sm=zmeden.gif] kakorkoli že, jz bom kr sestri rekla za pedikuro in britje, nekak se ne počutim glih najlepše zdej, k sem obilna k omara, še sama je ne vidim, buh vej v kakšnem stanju je, hahhaha [sm=jezicek.gif]. mam pa še zmer bolečine med nogami, k da sem na štango padla, uffff! jutri pregled!! jupiiiii [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kumi čakam. pozdravčki [sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|