oktober!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> oktober!!! (24.6.2005 7:20:16)

Živjo punce!
Jaz sem danes full vesela ker imam ob 12-ih pregled!!
Upam da mi bo naredil G. ultrazvok,in glede na to da sem v 22. tednu bi lahko opravila morfologijo!!
Že celo jutro študiram kdaj sem začutila prve brcike in se ne morem spomniti(sramota zame ,a ne)!Iščem članek tu na forumu ker sem vam takrat pisala pa ga sploh ne najdem.
Joj čist sem zgubljena.

Udb -> oktober!!! (24.6.2005 7:35:43)

chips, držim pesti da bo vse super! :miska:

bebika -> oktober!!! (24.6.2005 7:35:54)

Ojla!
Ne sekiraj se glede tega kdaj si začutila prve brcike, mene je včeraj samo vprašala, če jih že čutim in nič od kdaj. Želim ti, da bo :duda: sodeloval in da bo vse OK. Javi koko si opravila.

lp

bebika 22t

AKŠ -> oktober!!! (24.6.2005 7:35:58)

o dobro jutro chips. jaz sem imela morfologijo včeraj in je bilo prav prijetno....upam da bo tako tudi pri tebi.

a boš vprašala kaj imaš?

pi -> oktober!!! (24.6.2005 7:36:57)

Dobro jutro,
tudi jaz sem danes dobre volje, ker gremo jutri na morje, jezi me edino to ker se moramo še spakirati, to najbolj sovražimm Danes bi končno lahko spala pa sta me :duda::duda: zbudili že pred sedmo.
Vsak dan bolj me zanima kako bosta izgledali. Sicer pa bo čas zelo hitro minil in bomo videli.

Chips sporoči kako je bilo na pregledu.

chips -> oktober!!! (24.6.2005 7:46:05)

Ja me ful zanima kaj imamo samo sva se z mojim :love: zmenila da bova počakala do konca.Bo potem boljše presenečenje!
In spet bom stopila na tehtnico,joj kilogrami gredo kr gor.Ko sem zanosila sem imela 58kg,zdaj jih imam pa že 64kg.
Sem imela vedno srečo ker sem visoke postave in se niso kilogrami nič opazili ampak sedaj se je pa začelo nabirati.Sem si včeraj kupila nove kopalke,in mi je full smešno ker se samo trebušček vidi in moj celulit!!!:)-:)-:)-

žlička -> oktober!!! (24.6.2005 8:07:56)

jutro punce!

AKŠ... se 1x cestitke za :roza:

kar se tice kilogramov, punce jaz se sploh ne vagam doma, ampak 1x mesecno pri G in se ne sekiram po nepotrebnem

chips... jaz sem pa ful firbec in sem ze od NS naprej sprasevala G kaj bomo imeli im moram rect, da je pravilno povedala, na morfolog. pa je le se potrdila:modri::bravo:

pi... lepo se imejte na morju, jaz sem en teden ze bila, pa se en teden me caka.....kam bom sla pa se vedno ne vem:zmeden2:

udb....kako si? si kupila se kaksno novo oblacilce za :duda:? saj naslednji UZ imas pa cez en dober teden, a ne?

AKŠ -> oktober!!! (24.6.2005 8:10:52)

jutro žlička...hvala za čestitke (upam da se niso zmotil ;) )

jaz tudi komaj čakam da grem na morje - samo do tja je še cel mesec!! :((

mam pa drugi teden tudi malo dopusta- se bom malo spočila.....

Udb -> oktober!!! (24.6.2005 8:20:49)

žlička! ;)

Sem fajn, :duda: brca - ful me zgečka! ;) Pa cel trebuh mi pleše!! ;)

Ja, UZ imam 5.7. - komaj čakam!!

Kupovala nisem nič, ker je prazen račun - problemi z avtom! :(( Ampak bom iztirjala denar nazaj!!! (garancija)

Komaj čakam morje 23.7.!!!!!

žlička -> oktober!!! (24.6.2005 8:20:54)

jah, zna bit šok, da pride pol fantek ven:)-:)-:)-, pol bo moral biti ves v roza oblekcah

meni je rekla da ima konkretnega lulcka in da ne more falit in sicer mi je ze na dveh UZ nazaj rekla da bo :modri:, tko da kar vrjamem

imena.....:zmeden2: nekaj imamo zbranih, drugace je meni LEA lepo ime

:rozica:

Udb -> oktober!!! (24.6.2005 8:21:40)

Jaz imam izbrano ime za :modri: - Marcel. Če bo punčka pa še nisem ziher!

MojcaG -> oktober!!! (24.6.2005 8:27:58)

jutro!!

včeraj sem dobila knjigo - dojenčkova spominska knjiga. jaz bi že to izpolnjevala!!:)-:)- sam rodovnik lahko že izpolnim.8)

uma -> oktober!!! (24.6.2005 8:35:33)

Hojla punce!
Danes sem že navsezgodaj likala, saj je drugače to nemogoče delat. Vročina za ubit.
Je še katera danes ponoč težko spala? Jaz sem se samo premetavala.

Udb tud jaz sem imela v mislih ime Marcel (mi je zelo lepo) ampak moj dragi ni bil za to. Sta si vidva skupaj izbrala ime?

nana 27 -> oktober!!! (24.6.2005 8:50:22)

Dobro jutro!

MojcaG, kje si dobila spominsko knjigo?

MojcaG -> oktober!!! (24.6.2005 8:57:39)

prijateljica mi jo je kupila. ne vem, kje..

žlička -> oktober!!! (24.6.2005 9:49:44)

meni je mami kupila knjigico od didakte Mali jaz ali To sem jaz, vedno mesam ti dve knjigici...:zmeden2:

Udb -> oktober!!! (24.6.2005 9:50:47)

uma, nama je pa obema všeč!

uma -> oktober!!! (24.6.2005 10:39:37)

Knjigica je Mali jaz in je zelooo lepa. Tudi sama jo imam. Kupila pa sem jo v DZS-ju. Stane malo manj kot 6.000,00sit. Malo drago ampak od vseh ki so jih prodajal mi je bila ta najlepša.

Ja Udb, všeč ime ampak pri meni je že "odpisano". Pa nič hudega. Bomo kaj našli kar bo nama obema všeč z mojim :love:.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.6.2005 11:03:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bambi -> oktober!!! (24.6.2005 11:23:39)

Pozdravljene.... jaz sem še kar pri učenju in se mi že počasi meša :((:((:((:((

Naša mala pupa pa je živahna. Opazila sem da ji je najbolj do rajanja po trebuhu zgodaj zjutraj in dopoldan, potem se umiri, zvečer malo pobrca in to je to 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa. Nocoj sem tudi jaz slabo spala, od 3h sem se prmetavala, enkrat mi je bilo vroče, potem me je zeblo, pa na WC, pol se je zbudila tudi moja :duda: in sva se malo potiho pogovarjali in rukali, šele okrog 6h sem zopet malo zaspala....

Pa lakota me ta teeden nenormalno daje. Sploh ne vem kaj naj naredim, najem se kot :sloncek:, čez 1 uro mi že kruli želodcu. Pijem veliko vode pa bolj malo pomaga..... Mogoče pa mala :duda: potrebuje več energije, ker toliko miga...... ja, ja, ja, z bedastimi se tolažim :zmeden::zmeden::zmeden:

Danes se pa v MB prične festival Lent in hvala bogu se bo zopet malo dogajalo, ker to je še edino kam lahko grem, kajti za v lokal več nisem, mi je tudi nerodno it zvečer na pijačo, bi si mislili, poglej jo, s trebuhom pa še dirja okoli po "kafičih"..... čez dan še gre kakšna kavica.... eh, pa saj tudi v kino še gremo :):):):)

Pi, srečnica ko greš na morje.... a ti je G dovolila, glede na to, da si v bolniški??????

LP Bambi

Udb -> oktober!!! (24.6.2005 11:31:57)

Jaz sem si pa kupila knjigico To sem jaz - mi je najbolj všeč- sem namreč vse možne preučila!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.6.2005 11:50:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bambi -> oktober!!! (24.6.2005 12:04:34)

PUNCE POGLEJTE MOJ TREBUŠČEK :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, končno mi je uspelo naložit slikici.

bebika -> oktober!!! (24.6.2005 12:44:59)

Lep trebušček bambi :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Moram jest tud svojo slikico dat v alubum.

lp

soncek&luna -> oktober!!! (24.6.2005 12:49:34)

ojla punce moje,

jaz bi tut na morje slaaaaaa :((...samo se o tem poslusam....no, sej je prav, da greste malce buhije posoncit ;)

meni pa moj :duda: ne da spati ze dva dni...ga mogoce nosi luna :)-? aktiven :sloncek: je ves dan, se malo umiri zvecer in nadaljuje :sloncek: ponoci.. me ze kar malce buhi boli...

sem pa danes bila spet pri G na kontroli zaradi vnetja mehurja...stanje se izboljsuje, samo mi je G kljub temu predpisal se eno skatlico antibiotikov... na, pa gre pivo na jutrisnjem pikniku :zmeden2:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>