bambi -> oktober!!! (24.6.2005 11:23:39)
|
Pozdravljene.... jaz sem še kar pri učenju in se mi že počasi meša :((:((:((:(( Naša mala pupa pa je živahna. Opazila sem da ji je najbolj do rajanja po trebuhu zgodaj zjutraj in dopoldan, potem se umiri, zvečer malo pobrca in to je to 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa. Nocoj sem tudi jaz slabo spala, od 3h sem se prmetavala, enkrat mi je bilo vroče, potem me je zeblo, pa na WC, pol se je zbudila tudi moja :duda: in sva se malo potiho pogovarjali in rukali, šele okrog 6h sem zopet malo zaspala.... Pa lakota me ta teeden nenormalno daje. Sploh ne vem kaj naj naredim, najem se kot :sloncek:, čez 1 uro mi že kruli želodcu. Pijem veliko vode pa bolj malo pomaga..... Mogoče pa mala :duda: potrebuje več energije, ker toliko miga...... ja, ja, ja, z bedastimi se tolažim :zmeden::zmeden::zmeden: Danes se pa v MB prične festival Lent in hvala bogu se bo zopet malo dogajalo, ker to je še edino kam lahko grem, kajti za v lokal več nisem, mi je tudi nerodno it zvečer na pijačo, bi si mislili, poglej jo, s trebuhom pa še dirja okoli po "kafičih"..... čez dan še gre kakšna kavica.... eh, pa saj tudi v kino še gremo :):):):) Pi, srečnica ko greš na morje.... a ti je G dovolila, glede na to, da si v bolniški?????? LP Bambi
|
|
|
|