čišča, težave (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

veternica4 -> čišča, težave (24.12.2009 12:01:15)

tiste ki ste imele težave s čiščo
ali vas je tudi bolelo in kje?

blazka -> RE: čišča, težave (24.12.2009 12:39:29)

Če te boli, sploh v predelu maternice, je najboljše, da greš na pregled - čimprej.

miapia -> RE: čišča, težave (24.12.2009 12:54:29)

Mene je bolelo v predelu maternice, saj je logično, ker se krči. Me je pa patronažna pretipala in pogledala (tudi šive) vsakič, ko je prišla. Cel mesec.

Kakšnih hudih in neznosnih bolečin pa nisem imela, je pa res, da se nisem naprezala. kar sem delala je bilo sem pa tja kuhanje, likanje, dajanje prat in skrb za otroka.

ledenaa -> RE: čišča, težave (24.12.2009 12:58:09)

Normalno da boli,saj se maternica krči
V P greš razen če je krvavitva obilna-bolj kot prej  ,hude neznosne bolečine.

Jada82 -> RE: čišča, težave (1.3.2010 12:41:08)

Jaz sem danes 8 dan po porodu, pa zdaj sem šla že 2 krat na wc in čišče sploh ni več bilo ... Je to normalno, ali naj pokličem ginekologa?
Ima katera kakšen nasvet?
Hvala za pomoč!

piko12 -> RE: čišča, težave (1.3.2010 14:35:00)

Pri meni je tudi ni bilo en teden, potem pa se je spet pojavila. Zdaj sem 4 tedne po porodu in se pojavlja popoldne in zvečer pa še to ne vsak dan.

blak -> RE: čišča, težave (1.3.2010 14:50:46)

meni se je čišča ustavila nekje 8 dan po porodu in začelo me je bolet kot v jajčnikih. Ko me je babica pretipala, sem skočila kar v luft od bolečine. Poklicala je mojo G, ki me je takoj sprejela: zastoj čišče in vnetje. Takoj ko sem dobila injekcijo za krčenje maternice, se je iz mene ulilo ogromno krvi. Zaradi vnetja sem dobila tudi antibiotik. eno noč sem ostala v bolnici. Čez teden dni sem imela kontrolo, na UZ je bilo videti še nekaj ostankov zato so me naročili na čiščenje. HB se je čez par dni vse uredilo, tako da mi na čiščenje ni bilo treba iti.

tina1979 -> RE: čišča, težave (17.3.2010 7:55:36)

Hej punce čišča traja 6 tednov, pa tud več. Krči pri prvorodkah običajno niso sploh boleči... potem pa je odvisno od tega kdaj ste nazadnje rodile. Recmo če ste dve let vmes imele presledka boste 4-6 dni kar precej čutile krče.

Stran: [1]