Srečanje tretje vrste (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:36:24)

Sem mal prej prišla iz "večernega maratona".
In na sredi nekje me je skor infarkt.
Tečeva z mamo po poti čez travnik... pa se mami odveže copat. Se ustavi, jaz pa tečem naprej. In naenkrat v travi nekaj zalomasti in se proti meni zažene nekaj velikega. Sem se kar v zraku ustavila, tako sem se ustrašila. Najprej sem mislila, da je pes, pa je blo nekam preveliko. Pa kar proti meni je šlo. Srce mi je skor nehalo biti.
Potem pa kak meter od mene čez pot zbeži srnjak 8tak ogromen).
Sem tako zakričala, da so me do Amerike slišali.:ups::ups::ups:
Mama je mislia, da me že pol fali.
Potem ko sva se vračali, je tudi nekaj lomastil po travi, sam tedaj sem vedela kaj je.

Seven* -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:37:12)

Si imela sreco. Srnjaki znajo biti nasilni in precej nevarni! Sploh ko so v ruku..

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:38:19)

Seven, saj se je v zraku ustavla...A nisi gledala Čarlijevih angelčkov, jo ne bi noben jelen dosegel. No tisti na dveh nogah mogoče...:)-:)-:)-:)-:)-

soncece24 -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:38:55)

Solatka, pa mene kap zadene, srečo si pa res mela, bi te komot lahko napadu, sploh, če si tekla in tudi sam ni prav vedel s kom ima opravka.

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:40:21)

Ajej... ne me strašit.... ne bom šla nikol več lavfat...:zmeden2:

bunkica -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:42:22)

to te ubije,če te trofi:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

vem,da ti ni blo prav nič smešno ob tem srečanju....jaz sem se pa vseeno zaj tak nasmejala:)-:)-:)-

še dobro,da si se v luftu ustavla........:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:43:10)

Ej saljat drž pesti zdaj grem jest dam. Da ne bom še jest kakih srečanj doživlala.

Grem peš od Gospodarca do faksov za Bežigradom. Pa še ful špičake mam obute, tko, da lih tečt ne bom mogla. So pa špičaki precej nevarno orožje, brez orožnega si ne upam več iz stanovanja.
Tko, da vsi ki bi me radi srečali - pozor sem oborožena - imam čevlje...:ups:

kofetek2010 -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:43:37)

pa laufaj v mestu :)-

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:44:02)

pikec0, sej j epolno pijane maldine po centru :)

Jst lihkar pršla domov iz pozdrav poletju :) Umrla bom, tok me noge bolijo ... :(

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:45:09)

A to je to ružilo jest sem se pa spraševala kaj to je.

A vidi vidi. Sam muske pr zaprtem oknu pa nisem najbl slišala :((:((:((:((:((:((:((:((

Anonimen -> Srečanje tretje vrste (23.6.2005 23:49:41)

Jap, to je to. Mislm slišala sm pa lih eno pesm mogoče, ker smo skoz okol laufal. Iskal mojga '':love:'' pa ga nismo našl :(( Sem pa pol vidla 'bivšega' :love: in sem ugotovila .. da sem smotana ker nisem z njim ostala takrat :(:zmeden: Kr neki.

Stran: [1]