nebo -> RE: Oleovit D3 (24.12.2009 15:22:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba Pri nas so bili tudi krci GROZNI po AD3 Plivini, tako da, smo jih nehali dajat. Na forumih sem zasledila D3 Oleovit. Zdaj jih jemljemo in po njih nimamo krcev. Ce ti je AT blizu, super, ce ne, pa jih lahko narocis v Skofjeloski lekarni, ti jih poslje po posti. Jemlje se 1 kapljica dnevno. Ce zelis telefonsko, javi... Boba Buba daj javi mi prosim telefonsko, ker če jih danes pokličem jih v ponedeljek že dobim. Ko sem brala spodnji post sem se kar malo zamislila in me je kar panika pograbila, ker jih mi sedaj ne jemljemo. Ne vem če ne bi ki koga danes kar v Avstrijo napodila. No prosim za telefon. Hvala. Imam dve stevilki, ena je 040850770, je ze napisala mini86, druga pa 040896707. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hvala za vse informacije, ampak smo se odločili da gremo v Avstrijo po njih kar v soboto zjutraj. Hvala vseeno za GSM ŠT. Mojega dečka pa ja črviči, drugače ga ni nikoli, ko mu dam pa kapljice pa tri dni zapored sem to prakticirala, cele noči ni spal, in poskusim kasneje, pa spet enako, pa poskusim čez dva meseca enako, in sem poskusila pri 5 mesecih, in spet, tako da moram po te kapljice, ker me je strah sedaj pozimi, poleti itak ni panike. LEPE PRAZNIKE VSEM.
|
|
|
|