Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

čipka -> Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (23.12.2009 20:37:54)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nikjer še tega nisem zasledila, pa bi zelo rada imela. Če katera mogoče ve, bi prosila kje se da to kupiti. Hvala.

zvesta -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (23.12.2009 20:39:22)

Jaz sme lani kupila v eni kitajski štacuni, so imeli vse velikosti, pa za punčke in fantke.

.muki. -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (23.12.2009 22:16:14)

Poglej v H&M, danes sem jih videla v Celju!

doris04 -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (23.12.2009 23:06:40)

IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Poglej v H&M, danes sem jih videla v Celju!

ja drži ....v mb jih tut majo ...pa 12 € stanejo

Hope2 -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (24.12.2009 6:57:00)

Joj zvesta tale tvoj aje res ful fajna[sm=bravo.gif]. Jaz sme šla včeraj v H&M in je groza od groze[sm=smiley13.gif], imajo samo pidžame. Za dojenčke so še nekak in sem jo kupila, za večje pa en brezvezen kič[sm=smiley13.gif]. Kaj več se mi ni dalo gledat po drugih štacunah

Anonimen -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (24.12.2009 6:59:09)

V H&M na Rudniku sem jih vidla včeraj. (Supernova)

zvesta -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (24.12.2009 9:34:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Joj zvesta tale tvoj aje res ful fajna[sm=bravo.gif]. Jaz sme šla včeraj v H&M in je groza od groze[sm=smiley13.gif], imajo samo pidžame. Za dojenčke so še nekak in sem jo kupila, za večje pa en brezvezen kič[sm=smiley13.gif]. Kaj več se mi ni dalo gledat po drugih štacunah

a ti pošljem mojo?

Hope2 -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (24.12.2009 10:12:19)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

a ti pošljem mojo?

Ma ne. Zdaj ima tole pižamco, itak ne bo nikjer zunaj skakal s tem. Bo samo za domače[sm=smiley1.gif]. Hvala.

zvesta -> RE: Kje bi lahko dobila obleko-božička za 1,5 let? (24.12.2009 10:18:32)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

a ti pošljem mojo?

Ma ne. Zdaj ima tole pižamco, itak ne bo nikjer zunaj skakal s tem. Bo samo za domače[sm=smiley1.gif]. Hvala.

Ni za kaj... sme mislila, da ga poslikaš v njej. :) Mi je zdaj tako vsaj 2 leti ne bomo rabili. :)

Stran: [1]