barbaw -> A STE SLIŠALE (24.6.2005 12:51:42)
|
V Mb tudi delajo fototerapijo poleg mamice, saj moj Jaka jo je imel, pa je bilo to malo manj kot dva meseca nazaj. Kolegica, ki je ležala poleg mene pa je hodila svojega Roka hranit na intenzivno nego, ker se je revež napil plodovnice in so mu dvakrat morali črpat želodček. Bil je tako izmučen, da ni hotel jesti, ampak je ona vztrajala in si pumpala mleko in so ga na flaško hranili, 4. dan pa je prišel k sebi in ga je normalno dojila dalje. Jaz ne bom nobenega obsojala kaj je bilo, ampak če vztrajaš lahko svoje dosežeš. Malo mi je pa čudno, da bi otrok bil na intenzivni, pa bi ti ga pripeljali sredi noči, saj te kličejo na intenzivno, da ga tam hraniš, pripeljejo ti ga po ko na jutranji viziti odredi pediater. (osebne izkušnje). Verjamem pa, da nočejo o tem govoriti, saj je to moralo biti zelo hudo za mamico. Si ne znam predstavljat in si tudi nočem. Imamo enega angelčka več v 9nebesa. Upam pa vseeno na najbojše za to mamico, ker mene bi peljali na psihiatrijo, če bi se kaj zgodilo mojemu :duda:.
|
|
|
|