zmajči25 -> RE: Decembrski biseri 2009 (4.1.2010 15:38:39)
|
Oj, punce, sem skoraj sigurna da so krči. Prva hči jih je tudi imela in ta druga ima vse znake. Čez dan jo po dojenju sicer napenja, vendar se uspe sprdet in pokakat in je potem boljše, proti večeru oz. ponoči pa ji ne rata in takrat krči rokice in nogice, postane rdeča v obraz, dojko zgrabi pa jo spet spusti, otresa z glavico in joka. Ko ji malček popusti od utrujenosti zaspi za kakšno minutko, potem jo začne že spet bolet in se štorija ponovi, tako kar 3-4 ure ure joka pozno zvečer oz. ponoči. Mislim, da ni lačna, saj se drugače dojiva na 2 uri in tudi napredovala je na teži in sicer v enem tednu je pridobila 320g. Proti krčem imamo vse možne kapljice, mazila, čaje,... a kaj ko nič zares ne pomaga. Če ima katera kakšen nasvet, bi bil dobrodošel. Mi je res grozno gledat to malo bitje, ki se je komaj rodilo in ga že nekaj boli, jaz pa ji ne morem pomagat. Bom pa poklicala P, da bi se vseeno prišli pokazat (tudi pri taprvi hčerki, ki je imela močne krče smo se šli), da se izključi možnost česa drugega. Sej vem, da slej ko prej mine, a kaj ko sem čisto fuč...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|