araz -> RE: Decembrski biseri 2009 (5.12.2010 22:36:45)
|
tudi od naju vse najlepše vsem biserčkom, ki so že upihnili 1.svečko in veliko, veliko zdravja. Tulpika, a veš, da tud mene mal daje tale nostalgija. Ravno včeraj sem razmišljala, ko sva se peljala v Postojno, kako se je v bistvu vse skupi začelo. Potem sem pa tam zagledala še sestre, ki so bili na tistem oddelku in zdravnike, ki so bili v porodni sobi ... tko, da sem imela kar žive spomine na 10.dec.09. Zdej se pa nekater najbrž sprašujete kaj sem delala v Postojniski porodnišnici. Če bo vse posreči, bom čez 14 dni izvedela, če mi je ratal, da bom še drugič mamica. Pa, da še mal napišem kaj se pri nas dogaja oz. kako Zoja napreduje. Samostojno hodi še ne, trenutno ima 4 zobke (spodnji enki in zgornji dvojki - je kot en mali vampirček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Čeblja na polno. Zdej že par dni kliče dedija (deda). Pa še ene par čudnih besed se je naučila - jo je tako veselje poslušat. Imamo pa še vedno problem z hranjenjem. Namreč zelo je izbirčna. Za kosilo mi ne je drugega kot juhice (na 100 in 1 način). Več ne vem kakšno naj ji še skuham. Kolker ji skuham kaj bolj gostega že noče jest. Ne je niti mesa (razen v juhi), polente, doma narejenega gresa, ... tud frutolino je zanič in razne sadne kašice. Danes je dobila sanke in upam ,da se bomo tud mi šli čimprej sankat. Jih je bila tolk vesela, da je kar vriskala (kot da bi vedela za kaj so). Upam ,da se bom mal bolj pogosto javljala. Zdej moram še mal za nazaj prebrat, da bom lahko še kaj pokomentirala. Od kar sem v službi mi dnevni tko hitro minejo - še bolj kot prej. Kaj šele bo, ko bom delala po 8 ur. Nič zdej grem pa hitro spat. Bo treba 123 biti spet pokonci. Nočko
|
|
|
|