spet kopalke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 20:55:23)

Punce heeelp!!

Men se bo zmešal.Sem bla pri Nancy in nimajo kopalk zame.Še zato sem šla k njej,ker sem jih hotla dat clo delat,pa nimajo modela,da bi ga vsaj probala.Če pa se že najde kaj večjega,pa tko obupno stoji,da me takoj vse mine.Ne vem,kaj misljo.Kamorkoli pridem,več kot B košarice ne najdem.Jest mam pa D ali E:((:((:((
Al naj grem v Induplate??:)- Punce, a ste kje vidle kakšne ogromne šotore,pa po možnosti,da so vsaj mal moderni in ne za stare mame:zmeden2:

Al bom mogla na nudl plažo8) Rajš ne:)-

lp
kepica

tinadvojčica -> spet kopalke (23.6.2005 21:00:46)

Jaz sicer nimam košarice E imam pa D sem jih pa kupila oziroma naročila v tistem drugače ful bednem katalogu MODA PLUS.Super mi stojijo pa tudi moderček z prozornimi naramnicami se mi zdi da imajo v E košari.Malo pobrskaj.Pa še ful hitro ti pošljejo.Drugače imam pa še ene druge od Lisce pa so tudi lepe!

lenika -> spet kopalke (23.6.2005 21:01:38)

Jaz imam pa košarico B in imam občutek, da imajo vse drugo samo B ne. Tako je to ponavadi. Tisto kar iščeš nikoli ne najdeš.

Anonimen -> spet kopalke (23.6.2005 21:04:39)

Rešitev je ZGORAJ BREZ8)

Mateja* -> spet kopalke (23.6.2005 21:08:14)

Jest sem pa letos dvoje pr Nancy kupla, so super, pa ful so ble pocen. So mel akcijo -50%, pa še lanske modele sem vzela, tko da so ble ene 2.500,00 sit, druge pa 3.700,00.
Dobr , a ne ? Res pa je, da mam košarco B.

lenika -> spet kopalke (23.6.2005 21:09:16)

Super, to pa je poceni. Jaz bi si za to ceno troje kupila.

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 21:09:38)

lenika,pri Nancy imajo skoraj vse v B košarici.Vem,ker sem že trikrat vso trgovino okrog obrnila. Pol pa tiščim tiste majhne kapce na mojo mlekarno,da si vsaj približno predstavljam,kako bi zgledal,če bi to naročila v D košarici,pa zmeraj obupam,ker sem se že tokrat "nategnila(oprostite izrazu),da ne upam več reskirat.
A je katera mogoče gledala v Emporiumu ali pa mogoče kje v okolici KR:zmeden2: Majo kaj zame:zmeden:
tinadvojčica,tega kataloga pa žal nimam,tko da kopalk nisem vidla.Žal.A so mogoče kje na netu?

lp
kepica

M&P -> spet kopalke (23.6.2005 21:15:34)

Evo Kepica tukaj je nekej.Upam,da boš našla kej;)

http://www.modaplus.si/frame.asp?left=menu%2Easp%3Fwg%3D96%26ug%3D112&main=artikeluebersicht%2Easp%3Fwg%3D466

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 21:15:50)

Mateja*,če bi jest imela B košarico,bi imela že celo goro kopalk doma,tko pa vsako leto doživljam živčne zlome.Zdej že tri leta guram ene kopalke,ki so že tko boge,da jih moram res zamenjat,ampak vsako leto obupam,ker nikjer nič ne dobim.:((
Pikec0 zgoraj sem bla pa samo enkrat brez,pa mi je blo kr slabo,ko so se dedci sam naslajal nad tem,tko da sem se hitr premislla.In sem rekla nikol več.Nisem tak tip,da bi se nastavljala.Mi pa potrpežljivost pri iskanju kopalk počas popušča,tko da ne vem,če ne bom šla kr nekam v en osamljen zalivček in se tam naga sončila.To mi samo še ostane8)

viv_ -> spet kopalke (23.6.2005 21:17:21)

Kepica, a ti imaš D ali E???? Pa mi ni zgledal... :)

Jaz sem pa z Nancy full zadovoljna, ker ima precej podloženih modelov, tudi s silikonskimi vložki, tako da tisti moj A spravim vsaj na en mini B. :)-

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 21:21:23)

Vau,M&P tukej so mi pa ene res ful,ful všeč,ampak so pa vse košarice sam do C,kar pa lahko samo sanjam,da jih bom gor spravla:( So mi pa všeč ene dvodelne modre z rožicami,če si vidla.Ful so dobre.
Hvala,da si se potrudila:rozica:

M&P -> spet kopalke (23.6.2005 21:23:19)

Ni za kej;)
lp:rozica:

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 21:25:43)

Joj,viv,jest takoj dam stran tegale špeha vsaj za eno številko.Sej jest tut skos govorim,da ne zgledajo tko velike,ampak ko grem pa modrce kupovat,pa začnem pri košarici C končam pa pri E:( Aja,pa prej se mi še zmeša,ker majo do B same lepe,čipkaste,roza in ne vem kakšne še,kar je pa od C naprej je pa obup in tko zgleda kot da so za stare mame pa ponavad samo v beli pa črni,aja pa kožni(standard za mame).O roza ali kateri drugi pa lahko samo sanjam.
Aja,a veš,zakaj se ti je mogoče zdel,da imam manjšo košarico:zmeden: Ker mam na sebi zmerej premajhen modrc in se skozi majčko ne vidi,kako mi spodaj še pol ven gleda:)-

lenika -> spet kopalke (23.6.2005 21:27:46)

Kepica, jaz bi se na tvojem mestu s kakšno šivilijo zmenila za šivanje kopalk.

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 21:33:47)

Ja,lenika,saj sem bila pri Nancy,samo težko je nekaj kar na blef šivat,če ne veš,kako bo izpadl.Lahko kopalke super zgledajo,pol jih pa jest nase nataknem,pa vse čudn stoji.Sem bolj ziheraš in rajši zadevo vidim in probam in se takoj odločim. To bi vzela res kot zadnjo možnost.Preden obupam,bom še mal pobrskala po trgovinah,zato pa bi mi prav prišel kakšen namig,kje imajo šotorske kopalke:)-

lutka -> spet kopalke (23.6.2005 21:36:25)

se tudi jaz priporočam :ups:...........za informacije seveda

tinadvojčica -> spet kopalke (23.6.2005 21:36:31)

kepica nimam pojma če so kje ne netu lahko pa jih pokličeš.Sem pa tudi jaz šla enkrat k Nenci če mi lahko naredi kopalke po meri ne glede na ceno pa gospa nima časa.Joj kako sem bila besna.No sem pa letos pozitivno presenečena s tem katalogom.Se pa mogoče najde tudi v H&M ker tam tudi dobim spodnje perilo!

Sem pa zelo besna na proizvajalce spodnjega perila in kopalk ker kamorkoli pridem in vprašam za košaro D me vsi samo čukasto gledajo.Ja HALLO kot da sem ena in edina z ogromnimi joški.In da ne boste mislili tudi z opremo za dvojčke je isto ali pa še slabše.Še dveh istih stolčkov nimajo!!!!!!

Anonimen -> spet kopalke (23.6.2005 21:37:59)

Kepica, Lisca ima košarice D in E, sem kupila kopalke ravno nekaj tednov nazaj z D košarico in so super. Imajo jih pa v mhm... kako se kliče tista trgovina, ki je z Merkatorjem povezana, v kateri lahko kupuješ s Piko? Ravno od danes naprej imajo tudi akcijo s popusti na kopalke, poglej v nov katalog od Merkatorja.

Drugi oz. drugi in tretji par kopalk pa sem naročila preko Neckermanna, kjer dobiš dvojne kopalke za cca. 10 jurjev (enobarvne + vzorčaste) in imajo tudi košarico D, ki dejansko ustreza E. Naroči in pomeri, če ni prav, lahko vrneš nazaj.

Zgoraj zapisano velja za dvodelne kopalke, z enodelnimi ni problemov, jih je malo morje... je pa res, da so kot za stare mame.

tiktak -> spet kopalke (23.6.2005 21:38:25)

Jaz sem kakšen teden, dva nazaj kupila v emporiumu kopalke oz. zgornji del 80D od skiny-ja: modrc je tak navaden, rdeč. Je fajn, ker se da spodnji del posebej kupt.Majo jih še v turkizno plavi barvi.

kepica -> spet kopalke (23.6.2005 21:48:27)

U,hvala punce.Zgleda,da se bo nekaj le našlo.Vse tako kaže,da si bo treba spet vzet čas in skočit v Ljubljano.Ni problema,samo da dobim kopalke.:bravo:
Mogoče bi se res splačalo it v Emporium ,kje imajo vse firme na kupu,a ne:zmeden2: da ne bom vsepovsod letala:zmeden:

Hvala punce še enkrat za pomoč:rozica:

kofetek2010 -> spet kopalke (23.6.2005 22:11:51)

moja nova pridobitev je iz Fabiani-ja (City park), v košaricah piše 4 - kolk je to v abecedi pa ne vem :zmeden2:

so mi 75-C iz H&M bile premajhne, te so pa čist OK ;)

aja, pa Fabiani v City-ju je kr izropan, na Viču (v Šparu) imajo večjo izbiro (danes preverila);)

babylove -> spet kopalke (23.6.2005 22:17:43)

Bi dodala samo to, da letos kopalk ne bom nadela. Iz estetskih razlogov namreč :ups:.

kofetek2010 -> spet kopalke (23.6.2005 22:19:36)

in boš estetsko brez :zmeden2:

babylove -> spet kopalke (23.6.2005 22:27:49)

to ne, pač pa se bom poskusila izognit krajem, kjer je treba bit pomanjkljivo oblečen 8)

kofetek2010 -> spet kopalke (23.6.2005 22:30:56)

lahko imaš pa arabske kopalke, takšne bi tud meni prišle prav :)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>