ajsek -> RE: Fant ne sprejme kritike (23.12.2009 10:44:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 IZVIRNO SPOROČILO: ajsek Meni se to sploh ne zdi kritika, če ga opozoriš, naj ne svinja. Sicer pa LOL, pri meni ne bi dobro skoz hodil. "Tiho bodi pa pucaj"...tiho sem lahko, ampak cankarjanska žena, ki vse molče potrpi in možu streže, pa ne bom. Njegovo težko otroštvo ne bo razlog za mojo težko odraslost. Zaradi mene se lahko z rolerji po stanovanju vozi in ščije v kot, ne v školjko, ampak vemo pa, kdo bo to spucal. Mogoče je ravno to pri tebi problem. Če ni še nikoli drgnil globina s tal, niti ne ve, kako smotano je to. Naj enkrat proba, pa bo hitro ugotovil, da se je lažje sezut in da to nima veze z njegovim fotrom. Madonca, si huda. Da rečem njemu naj bo tiho in puca, bom dobila kaj v glavo, pa še rekel mi bo kako se obnaša. Marsikdaj bi eksplodirala in kričala od živcev, ampak pri njemu ne smem, ker mi bo očital, da nisem normalna. Pred leti sem imela kakšen izbruh jeze, pa nihče ni nič rekel, ta pa je bil očitno vzgojen v tišini in so vsi olikani...... Aja, on pa lahko tebi to reče? Oziroma reče mogoče ne, pričakuje pa. A veš, tišina je pogosto še hujša oblika nasilja kot vpitje. Sicer pa ne razumem, zakaj bi bila "huda". Jaz čisto mirno doma skrbim za to, da so tla čista, dokler gre za neko splošno čiščenje. Če pa nekdo drug nekaj polije po tleh, strese, naredi madež,... pa res ne vem, zakaj bi bila moja naloga to spucat, saj nisem hišna snažilka. In dejstvo je, da ljudje pričnejo malo pazit šele takrat, ko morajo sami svojo umazanijo pospravit, prej jim je pa bolj ali manj vseeno.
|
|
|
|