|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
21.1.2010 18:02:14   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: Bepi

Bambinca s službo ni še nič... V bistvu še nihče ne ve da sem noseča, razen ene sodelavke, ki mi je najbljižje. V bistvu mi traja še poskusna doba in bom počakala da gre še en mesec mimo preden povem...Da me ne bodo že takoj ven vrgel, ampak počakal vsaj do 31.7. tako kot je pogodba napisana. Potem pa ne vem...Verjetno mi ne bodo podaljšal. Sej sem se že kar sprijaznila tudi s tem. Kar bo pač bo..bo..bomo že preživel. Mislim, da mi je tudi to v prid, da še vedno študiram...Študentske porodniške so še vseeno malo boljše kot če bi bla samo brezposelna...Vsaj tako sem slišala.

Kaj si ti rekla..da ti je blo 7 mesecev tako slabo???? Omg... A to je tud možno?

LP

Huh študentske porodniške hm to je samo starševko nadomestilo se mi zdi da se reče 180 evrov lahko pa zaprosiš še za štipendijo

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 21.1.2010 18:06:00 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Bepi)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.1.2010 18:08:40   
PikicaT
Jaz sem se pa danes naročila na prvi pregled in ga imam 9.2.
Tako, da mi tole lahko dodate na seznam:).

Glede nuhalne... Jaz sem pri prvem sinu šla in bom šla tudi sedaj. Ne vem, se mi zdi, da si kar malo pomirjen potem ko ti reče, da je z otrokom vse OK. Pa še vidiš otročička in je tako lepouser posted image .

PikicaT

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.1.2010 18:11:05   
archie
jaz bom tudi sla. se bom kar s svojim G pomenila, ker on tudi to opravlja.
Na preglede se bom pa prijavila v pon. ko bom se enkrat naredila test.

PikicaT, vidim da si gorenjka. Od kod tocno? Jaz sem radovljisko obmocje.

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.1.2010 18:28:30   
Anonimen
punce o kaki študentski in delavski porodniški je to govora?

ker kolikor jaz vem, prav vsaki ženski pripada porodniška, ne glede na to ali hodi v službo, je brezposelna ali študira... plača pa jo v vseh primerih socialna
pol ko mine eno leto porodniške, pa še lahko koristite polovični delovnik do treh let otrokove starosti...

mislim, da se nisem zmotila in sem prav napisala user posted image
lahko pa da se tudi motim user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.1.2010 18:30:33   
LucRezia
So user posted image , da se vam še jaz malo oglasim...

Prsa me bolijo, srbijo, ščemijo... ostalih znakov pa ni! Nobene slabosti, čeprav sem to pričakovala (?!)...  No, poleg najbolj očitnega znaka seveda - da ni menstruacije user posted image
user posted image vsem, ki ste videle svoje pikice. Ene bomo še tri tedne čakale! Pa sej ni panike no... razen čakanja... glede na to, da je počutje odlično.

NS imam 25.2. - jest se tud hočem prepričat, da je vse kul. Al pa da se pravočasno pripravim - tako kot je ena rekla, da ima možnost, da se rodi gluh. Tud jest raj takoj izvem na čem smo, da se lahko sprijaznim.

Uživajte! Pa čimmanj slabosti vam želim!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.1.2010 18:59:55   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: LucRezia

So user posted image , da se vam še jaz malo oglasim...

Prsa me bolijo, srbijo, ščemijo... ostalih znakov pa ni! Nobene slabosti, čeprav sem to pričakovala (?!)...  No, poleg najbolj očitnega znaka seveda - da ni menstruacije user posted image
user posted image vsem, ki ste videle svoje pikice. Ene bomo še tri tedne čakale! Pa sej ni panike no... razen čakanja... glede na to, da je počutje odlično.

NS imam 25.2. - jest se tud hočem prepričat, da je vse kul. Al pa da se pravočasno pripravim - tako kot je ena rekla, da ima možnost, da se rodi gluh. Tud jest raj takoj izvem na čem smo, da se lahko sprijaznim.

Uživajte! Pa čimmanj slabosti vam želim!

no, tegale na nuhalni ne boš zvedela user posted image pa da te potolažim, so za to zelo majhne možnosti. Midva pa imava gluhega otroka in je ugotovljena genska napaka. zato jaz ne grem na NS, ker grem na amnio, kjer  pogledajo prav kromosome, v našem primeru bodo preverili prav to napako.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.1.2010 19:15:47   
lillchy123
laliela, lahko delaš krajši delavnik do dopolnjenega 3.leta otroka (če imaš samo enega otročka) se pravi lahko delaš 4,5,6 ali 7 ur, za manj kot štiri ure ne moreš it delat. Dobiš cel regres, cel dopust, razliko v prispevkih krije socialna, plače dobiš pa samo toliko, kolikor delaš. user posted image in še večja fora, če greš potem spet na P, ti za osnovo za porodniško vzamejo toliko, kolikor plače si dobil za zadnjih 12mesecev. user posted image
tk oda tale skrajšan delavnik ni čist tko super, kokr se sliši user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.1.2010 19:54:58   
nadiž
Jaz imam pregled 2.2., ker sem se za takrat že najavila pred nosečnostjo, da bi dobila nove napotnice za postopke za umetno oploditev. K sreči bo obisk pri ginekologu veliiiiko prijetnejši!user posted image user posted image user posted image

Ali se za nuhalno lahko javimo že sami pri pooblaščenem ginekologu? Pri prvi nosečnosti sem imela svojo ginekologinjo, ki je imela koncesijo, tako da sem mislila za datum nuhalne počakat do pregleda pri ginekologinji, zdaj pa berem vaše prispevke, pa sem začela razmišljat. Hm...

Upam, da lepo preživljate obdobje med tekanjem od školjke do umivalnikauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.1.2010 19:55:41   
PikicaT
Archie, sem iz Nakla.

Drugače pa jaz zdej delam skrajšani delovnik - po 6h. Glede plače in pol porodniške res ne bo ne vem kaj in bo tudi slabše kot prvič, ampak tako vsaj malo časa preživim s svojim sinom, če ne bi mu lahko samo še večerjo dala, ko bi prišla domov in ga dala spat. Tko je pa ful fajnuser posted image .

PikicaT

Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.1.2010 20:13:51   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT

Archie, sem iz Nakla.

Drugače pa jaz zdej delam skrajšani delovnik - po 6h. Glede plače in pol porodniške res ne bo ne vem kaj in bo tudi slabše kot prvič, ampak tako vsaj malo časa preživim s svojim sinom, če ne bi mu lahko samo še večerjo dala, ko bi prišla domov in ga dala spat. Tko je pa ful fajnuser posted image .

se podpišem. sam da sem šla jaz zdej delat na 7 ur, ker sem drugač dostkrat mogla čakat v vrtcu, da se je Luka zbudil. Se pa res pozna, ker sem res lahko veliko z njim.user posted image

user posted image , a ste ve tud tok zmatraneuser posted image jst še komi gledam user posted image
nič, jutri bo pomemben dan in bo res najbolj pametno, da grem spat
nočko in sanjajte, kok bo luštno septembra user posted image

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.1.2010 20:39:58   
LucRezia
lillchy123 - vem, da tega nuhalna svetlina ne pokaže in da greš ti zaradi večje rizičnosti še na druge preiskave... Mogoče sem se ponesrečeno izrazila. Hotla sem povdarit to, da bi tud sama rada čimveč podatkov imela o prihajajočem otročičku, da se potem lahko ustrezno pripravim. Pač v mojem primeru pregled NS in preverba možnosti downovega sindroma ali druge trisomije.

Vsem želim srečo in čimboljše rezultate na pregledih! 

Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.1.2010 21:13:49   
Anonimen
lilchy123 tisto men ni panike... sma se odločla sam enega met... user posted image
ste pa me mal prestrašle s porodniško pa to, ker sem res trenutno brezposelna... in se mi je mal smotano zdelo, da bi jaz mogla manj dobit, ko pa sem že hodila tri leta v službo in si vplačevala za porodniško...
no sem prebrala vse na netu, na uradnem listu in sem se kar pomirila...
tiste ki so delale dajo plačilne iz zadnjih tri let... še celo izračun sem si naredla in ne bo slabo user posted image

kak smo si boge tiste, ki gremo prvič skozi to... panika, panika in še enkrat panika user posted image

(odgovor članu LucRezia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.1.2010 21:19:12   
RENY19
cer punce, evo da  vam sporocim, da sem danes spet bila pri g, pikica je velika 15 mm ( ne mores verjet  )  bitje srceka tudi videla tko da je vse  kot more bit. narocila sem se za nulano pri dr. franicu  v rogaski slatini  za 2.3.Danes sem dala kri pa vodo  me je tako  sestra picla, da mam  kr orenk modrino .. kar se tice spola  itak, da bom vprasala ne morem  jaz  v negotovosti bit 9 mesecev . pri prvem otroku mi je dr. franic  ze na nuhalni povedal, da  bo fantek in tako je bilo.kile pa sploh ne bom omenjala  :)  
vsem novim nosecnicam iskrene cestitke..  hvala bogu da nas je cedalje vec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.1.2010 21:24:05   
tejči28
reny pol imama midve skoraj skupaj rok,ker jaz sem imela v torek pregled in je bila pikica velika 11mm?!
jaz pa grem jutri dat vodo in kri.so pa ene sestre res grozne kak pičijo,tja ko grem jaz,je bilo že v prvi tak,kot po tekočem traku,kar dva stola sta v sobi in kličejo dva hkrati.se kar malo čudno počutiš. pa kaj čmo,gre pa hitro.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.1.2010 21:29:06   
tejči28

user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3 user posted image , doma1 user posted image P , NP 11.1.
user posted image  volley, 3 user posted image , doma2 user posted image P in F
user posted image   tejčika, 30, 2user posted image   , doma1user posted image F, NP 16.2., NS 26.2. dr.Rosič
user posted image anonimna ,2user posted image ,doma 1user posted image P

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1user posted image , NP 10.2.

03.09.2010
user posted image  barbi195, 30, 2 user posted image , doma1 user posted image F , NP 21.1. , NS 18.2.
user posted image  limonita, 1 user posted image , NP 15.2.

04.09.2010
user posted image  nadka30, 3 user posted image , doma1user posted image P, NP 9.2.
user posted image  reny19, 29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 21.1.,NS 2.3. dr.Franic RS
user posted image  Gala 4, 1 user posted image , NP 13.1.
user posted image  kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P, NP 15.1.

05.09.2010

06.09.2010
user posted image  LoveLove, 28,  1 user posted image , NP 22.1.

07.09.2010
user posted image  žanaja, 1 user posted image , NP 14.1. 

08.09.2010
user posted image  ŽanaTaja, 2 user posted image , doma1user posted image F, NP 12.1., NS 25.2.
user posted image  Inčy, 25, 1user posted image NP 29.1.
user posted image   Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2user posted image ,NP 3.2.

09.09.2010
user posted image  Blanči, 34, 4 user posted image , doma1user posted image P, NP 21.1.
user posted image  Rižka, 1 user posted image , NP 22.1.
user posted image  bambinca, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP 4.2.
user posted image  amm4, 36, 4 user posted image , doma3user posted image 2P in 1F, NP 4.2.

10.09.2010
user posted image  kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image  natalija28, 1 user posted image , NP 2.2.
user posted image   zalcy, 21, 1 user posted image , NP 24.2.

11.09.2010
user posted image  kajča, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P, NP 27.1.,NS 2.3. dr.Pušenjak
user posted image  Bepi, 22, 1 user posted image , NP 27.1. 

12.09.2010
user posted image Klemcy, 27, 1user posted image , NP 16.2.
user posted image  mašna, 24, 1 user posted image , NP 22.1.
user posted image  bragi, 31, 1 user posted image , NP 2.2.

13.09.2010
user posted image  sarcy21, 25, 2 user posted image , doma 1 user posted image F, NP 1.2.

14.09.2010
user posted image  klavdijak1, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 03.2., NS 01.3.
user posted image  tannya, 36, 2 user posted image , doma 1 user posted image ,NP 1.2.

15.09.2010
user posted image  mala2001, 2 user posted image , doma 1, F
user posted image  LucRezia, 29, 1 user posted image , NP 11.2. ,NS 25.2.
user posted image   anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 25.01.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum, 2 user posted image , doma 1user posted image F ,NP 9.2.
user posted image T.Z., 26, 1user posted image , NP 18.2.
user posted image 5ra8,28, 1user posted image

17.09.2010

18.09.2010
user posted image lumpa6 ,7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F,NS 10.2. ,AC 16.3.

19.09.2010

20.09.2010
user posted image  Jinx, 26, 1 user posted image , NP 18.2.
user posted image  laliela, 23, 1 user posted image ,NP 9.2.

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.2.

22.09.2010
user posted image sanje2, 27, 3 user posted image , doma 1user posted image , NP 10.2.
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1user posted image P, NP22.1.

23.09.2010
user posted image pikicaT,2user posted image ,doma1user posted image ,NP 9.2.

24.09.2010
user posted image strgi, 1user posted image ,NP 15.2.
user posted image camino79,3 user posted image

25.09.2010
user posted image ninibo,31, 1user posted image ,NP 11.2.

26.09.2010

27.09.2010

28.09.2010

29.09.2010
user posted image Liya,2user posted image ,doma 1user posted image P

30.09.2010
user posted image lillchy123,2user posted image ,doma 1user posted image F

Skupno število srečk  user posted image 50
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu tejči28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1040
    21.1.2010 21:37:01   
    RENY19
    tejci da ti ne govorim  kolikokrat so me picile pri porodu 4 krat  fulale zilo v roko :)   potem pa  bodi dobre volje pri prvem porodu   no ja jaz sem tako izkusnjo mela, da ne bo katera mislila da je to vedno tako pri porodu. grozne so vcasih sestre. upam, da tebe ne bo tko kot mene picla :)
    men je po  ultrazvoku pdp je pisalo 3.9  sam to se bo se spreminjalo. te ze kaj napadajo simptomcki. ej men je danes vzel bris pa me kr  neki danes mal  po jajcnikih spika... eh juter bo ze bolje. men  edino kar se mi vrti  sumim mal na slabokrvnost, ker po prvem porodu sem dosti krvi zgubila  pa se pol tut  ni sem kej prevec zavzela, da bi bila skus  v laboratoriju  pa  da mi vzorce  krvi jemljeo mal vec se rdece pese jedla pa take stvari. no  sej bomo videli kaksni bodo izvidi  4.2. mam spet kontrolo pri g 
    ej men se je zdelo kr dost veliko 15 mm  :)kuk sem danes ponoso odkarakala iz  g.ambulante s knjizico  v roki user posted image

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 1041
    21.1.2010 22:19:14   
    Anonimen
    kak je to lepo slišat, da pikice tako ponosno rastejo user posted image

glede pikanja... jaz že v naprej povem, kje bo tekla kri in kje ne... ena žila mi namreč ne spusti krvi, pa če me ubiješ hehe user posted image user posted image user posted image
    pa grozno boli, ko ti žilo prepiči....
    glede rogaške slatine... moja tašča je skupaj padla nazadnje, ko jo je piknila... nekam hudo grozne so ratale...
    bomo videli, kaj še bom jaz doživela vse na prvem pregledu, komaj čakam, da vidim svojo prvo pikico user posted image

počutim pa se še ok zaenkrat... upam da nem že jutri bruhala hehe user posted image
    fajn pančkajte user posted image

(odgovor članu RENY19)
      Neposredna povezava do sporočila: 1042
    22.1.2010 8:08:11   
    5ra8
    jutrooo....dejmo dečve vstat user posted image

pri nas lepo sneži, sem toook vesela user posted image  obožujem sneg user posted image

danes sem nekaj polna energije, mogoče zato ker je petek, mogoče zato ker je končno ta teden minil ko je moja G na dopustu, da se lahko u pondelk naročim za pregled.

Zaenkrat me ne muči nobena slabost ali karkoli drugega, tako da se resno vprašam ali je sploh to to user posted image  

kaj bosta kaj počele čez vikend?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1043
    22.1.2010 8:24:36   
    lumpa6
    oj

danes moj user posted image pride iz portoroža, po celem tedenu,sneg tudi jaz obožujem,

joj sem včeraj zvečer gledala oblačilca od mojega najmlajšega, k sm jih pospravila, sem imela posojena eni prijateljici, joj kok je biu maliuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
    Neposredna povezava do sporočila: 1044
    22.1.2010 9:58:20   
    blanči
    Pozdravljene vse souser posted image .

Včeraj sem imela prvi pregled in z našo pikico je vse ok, velika je 14mm, naslednji pregled imam 18.2. Glede na velikost ploda mi je rekel da je lahko PDP 03.09., a bomo videli kaj bo pokazalo na nuhalni.
    Zdaj se moram še prijavit na nuhalno, šla bom tako kot prvič v Domžale k Dr. Strahovi.

Slabosti počasi izginjajo in počutje je na splošno veliko boljše.

Ali je katera iz Celja tu gor ali iz okolice?

Sem v službi zato bom kratka. Lepo vas je brat ko veliko klepetate, ko bo kaj več časa se vam pridrtužim.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
    29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu lumpa6)
    Neposredna povezava do sporočila: 1045
    22.1.2010 10:22:36   
    rižka
    Pozdravljene punce. Že nekaj časa se nisem javila. Danes sem bila na drugem pregledu. Se je slišal srček. me je bilo kar malo strah, ker se ne počutim čisto nič noseča, nobenih slabosti skratka vse OK. Sedaj imam naslednji pregled 23.2. Trenutno pa sem noseča 7 t.

(odgovor članu blanči)
    Neposredna povezava do sporočila: 1046
    22.1.2010 10:23:33   
    tejči28
    A veš reny,da je mene tudi naslednji dan špikalo po jajčnikih,pa sploh nisem pomislila,da je to od pregleda in od brisa.Ker pri prvi mi je povedal,da bom lahko imela rahlo krvavi izcedek,da je to od brisa,zdaj pa ni nič rekel.Čudno.

Meni se je stanje malo popravlo glede slabosti,ni mi slabo čez ceč dan,ampak občasno in križ me tudi ne boli več.Opažam pa,da mi ni več za jest svinjskega mesa,enako je bilo pri prvi,niti vohat ga nisem smela,pa kavice mi ne pašejo več.

(odgovor članu blanči)
    Neposredna povezava do sporočila: 1047
    22.1.2010 10:46:28   
    sanje2
    dober dan user posted image

NOSEČA MAJA:
    kako je bilo na pregledu, se je že kaj videlo, hitro javi??

jaz se pa še nisem naročila na NS, ne vem niti kam, pri prvi sem bila na fontani v MB. mi kater kaj svetuje, kje je najboljše?

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 1048
    22.1.2010 10:55:11   
    tejči28
    Jaz sem bila prvič pri dr.Pelkič,tokrat pa grem k dr.Rosiču,ker sem bila pri njemu že na 3D  in sem bila zelo zadovoljna.   

(odgovor članu sanje2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1049
    22.1.2010 11:13:40   
    zalcy
    rižka- čestitke za pikico... potem si isto noseča kot jas, le da mam jas naslednji pregled 24.2, ti pa 23. 

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 1050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?