barbi195 -> RE: Septemberke*2010 (4.1.2010 8:46:00)
|
Najprej vsem skupaj želim srečno, zdravo, veselo, debelo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in jokavo 2010. Mi smo praznike preživeli doma, v soboto smo šli na izlet v Portorož kjer je tud padalo kot iz škafa....lušni prazniki so bili, samo škoda da jih je že konec... jaz bi bila še kar doma [sm=smiley36.gif] Za vse, ki imate težave močno močno držim pesti, da bo vse ok. Jaz nimam čisto nobenih težav, razen to, da me prsa bolijo kot hudič... tako kot v prvi nosečnosti, ni mi ne slabo ne nič me ne špika (ko bi bsaj tako tudi ostalo), včasih se kar vprašam, če sem res noseča, tko da komaj čakam prvi pregled, da ginekologinja potrdi :) V prvi nosečnosti sem imela full probleme z zgago in sem jedla Renne (isto kot Ruporut), je rekla takrat zdravnica, da to nič ne škoduje. Drugače pa od dodatkov sedaj jemljem Neo Vin (folna + vitamini) Drugač me, pa že ene 14 dni full boli pod lopatico, sem najprej misla, da sem se kej zaležala al kej podobnega, zdej pa vidim, da je verjetno kaj drugega. Tko mi nekako vleče bolečina v komolec ta imam v komolcu skoz občutek mravljincev, najhuje je pa ko sedim na miru in za računalnikom. Tako da upam da bom zdržala v službi, mogoče je pa alergija na službo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|