|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
16.1.2010 10:13:50   
RENY19
nadka vse bo ok 

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.1.2010 12:12:12   
little*miss
Lep pozdrav od Septemberke 09!!

Vsem želim lepo nosečnost in čimmanj slabosti. Pustite se razvajati, ker potem bojo še samo dojenčka razvajaliuser posted image

Vidim da ste prave čveke, se vidi da ste naše nasledniceuser posted image user posted image

Fajn se mejte in vso srečo!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 16.1.2010 12:16:43 >

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 777
16.1.2010 12:26:09   
zalcy
lp pozdrav vsemuser posted image
kako smo kaj
sporočam vam, da sem se danes vrnila iz bolnišnice, kjer so me pregledali... ginekologinja je videla srček, kako utripa in mi ga tudi pokazala... dali so mi tablete in kvavitev je ponehala...
danes so me pustili v domačo oskrbo, čim več počivanja, če pa se ponovi naj pridem nazaj..

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 778
16.1.2010 13:23:06   
tejči28
zalcy,super,da si le šla na urgenco,kot smo si svetovale.zdaj pa le počivaj in pazi na pikico.Čestitam,da se je dobro izšlo. 

reny19,jaz sem iz maribora,pa kar nekaj nas je iz maribora,ptuja,celja.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
16.1.2010 13:45:05   
RENY19
 same starjerke sem mal v manjini  :)sem prejsni teden bila v mariboru  pri eni kolegici  sem zalutala proti  sentilju skor ful ste cesto  zrihtal :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 780
16.1.2010 15:36:51   
zalcy
TEJČI28- hvala ti za lepe besede...user posted image veš, kako sem zdaj pomirjena, prej pa cela panična, ker sem mislila, da bo spet ss... na srečo se je vse dobro izteklo in sem videlo svojo pikico... user posted image user posted image kvavitev je ponehala, moram pa počivat, brez bilo kakšnega napora.. jah, to bo še najhujše.. ker sem navajena skos nekaj migat... 

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 781
16.1.2010 15:51:58   
tejči28
  reny19ja fajn so zdaj naredli to obvoznico ja.če pa ne poznaš poti,pa se hitro lahko drugam zapelješ.kot po lj. obvoznici.samo manjše hahauser posted image

Mi smo se šele zdaj najedli,sem mela dopoldan delo do 13,pol pa kuhat.

zalcy,ti čisto verjamem,da je muka počivat in delat nič.Eni si mislijo uh kak fajn,ne rabiš delat nič,ko pa pomisliš kaj to pomeni ležanje in ležanje.Ampak za bebiko se vse splača.Tudi ležat in delat nič celih 9mesecev,kaj je to proti celemu življenju,ki ga uživaš z otroci.hahaha,sem filozofirala zdaj.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 16.1.2010 15:54:24 >

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 782
16.1.2010 15:57:34   
zalcy
tejči28- ja ,res je ja... se splača, samo da bo z bebico vse ok... user posted image čeprav je mučno, ampak še vedno boljše kot v bolnici ležat oz. da bi bilo kaj narobe z njo... upajmo, da bo vse ok... v sredo pa zopet na pregled, da vidimo kaj bo rekel...
in ti... kako se počutiš

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 783
16.1.2010 16:00:01   
tejči28
slabosti so mi ponehale,me pa boli križ.pa še malega morem dvigovat in je še huje.pa saj bo.
drugače pa se počutim čisto ok,komaj čakam na prvi pregled v torek.
zredila pa sem že 1 kg.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 784
16.1.2010 16:11:47   
zalcy
hhehe.. jas pa mam v sredo prvi pregled.. sporoči kako bo s pikico-- upam, da bo vse ok-- v katerem tednu si sedaj
jas pa nimam nobeih slabosti.. tako, da sploh ne bi vedla, da se noseča, če mi menstruacija ne bi zaostala... hehheuser posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 785
16.1.2010 16:18:35   
tejči28
po mojih izračunih sem 7t in 5dni,bomo vidli kolko pa sem po ultrazvoku.kolko si pa ti noseča?

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.1.2010 16:25:10   
sanje2
hej nadka:
tudi jaz sem imela danse neke čudne sanje o treh kaplicah krvi, pa sem se zbudila in odšla hitro na wc vse preverit in je vse ok. verjetno ne bova hitro pozabili najinih angelčkov in vedi da se bosta ti dve pikici obdržali - bodi pozitivna.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 787
16.1.2010 16:33:04   
RENY19
tejci kuk pa mas ti starega user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.1.2010 17:50:34   
tejči28
reny 16m je moj mali star,kaj pa ti?

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 789
17.1.2010 8:20:00   
ŽanaTaja
Jutro moje souser posted image

Da vam povem, mojo včerajšnjo zgodbo, zaradi katere, sem tok srečnauser posted image user posted image

Z mojim možekom sva šla k mojim v Mb, in se vmes še ustavla v Europarku. Ker me je tako tiščalo lulat, grem tam lulat, ko opazim krvav izcedek...valda panika in me takoj pelje na Ginekološki oddelek...tam me je sprejela takoooo prijazna Ginekologinja,ma res, svaka ji čast, tega še nisem doživela, da pa še nekdo premore tok človečnosti...no in me pregleda najprej z tisti groznim železjem in pravi, ja čist malo krvave sluzi še je, ampak to ni nič odločilno ali da bi vas moralo skrbet...
No in potem, mi je naredila ultrazvok in slišim njene besede...." Ma kaka prazna vrečka, v njej krasen plod, kateremu bije srček"...jaz sem začela tako jokat od srečeuser posted image user posted image user posted image  Potem mi ga je pokazala in res mu je tako bil srček, ma to je nekaj nepopisnega, neprecenljivega, enkratno doživetje..v glavnem ta krvavitev nič ni ogrožala njega tako da je sedaj vse ok....

Končno sem mirno spala...edin je rekla, da je plod še mali, da sem noseča 6t2dni, plod je pa nekje 5t 4dni...

V glavnem punce moje včeraj sem se po 5 dneh, končno spet od srca nasmejalauser posted image user posted image

Želim vam lepo nedeljo..upam, da ne bo zapadlo velik snegauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 790
17.1.2010 8:59:05   
5ra8
Evo, pe ena septembrka se javlja user posted image
Danes zjutraj naredila test CB in je bilvelik in debel + user posted image user posted image
Drugace je to moja 1. nosečnost, stara pa 28 user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 791
17.1.2010 9:04:06   
Anonimen
ŽanaTaja, da se je le dobro končalo, sem vesela zate user posted image

je tut tvoja prva nosečnost ko moja?
mene tak panika občasno grabi, da adijo... ponoči sem sanjala, da sem pričela krvavet in panika ter strah za pikico, zjutraj pa hvala bogu niti pike sledi o krvi...

predvidevam, da to hormoni počnejo z nami, da nam natirajo strah v kosti user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
17.1.2010 9:45:25   
Klemcy
ŽanaTaja suuuuupeeeeer!!!user posted image  Glede na to, da sva v istem tednu, potem tut mojemu user posted image  že verjetno lepo bije user posted image . Komaj čakam torek, da lahko še jaz doživim to nepopisno srečo!!! 
Meni je včeraj čez dan in danes zjutraj že bilo malo slabo, ampak ne tako da bi bruhala. Imam pa večkrat na dan tisti okus po železu v ustih, ki je tudi eden od znakov. Bljeeeek!

No vsem souser posted image , želim kar se da lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
17.1.2010 10:58:27   
tejči28
ŽanaTaja super,da si videla malo pikico in srček,sicer ni super zaradi vzroka,zakaj si šla na pregled.Pa vseeno.Pomirjena pa si le.user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi pregled v torek.

lepo zasneženo nedeljo vam želim.

Dobrodošla 5ra8.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.1.2010 11:46:32   
Mami2010
Živjo punce!user posted image
Kot kaže, se vam bova pridružila še midva user posted image

Stara sem 21 let iz lj, in pričakujem 1.user posted image . Datum imam po internetnih izračunih 2.9.2010, prvi pregled pa imam 10.feb. . Komi čakam.....wiiiiiiiiiiiiiiii.....
Veliko dobrega počutja vam želim.

papauser posted image

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 795
17.1.2010 12:32:16   
zalcy
lp vsemuser posted image kako smo--- upam, da vas ne mučijo preveč slabosti...
mene še namreč nič...user posted image user posted image

tejči28
- jas sem po svojem izračunu noseča 7 tednov, v resnici pa 6t4d po ultrazvoku, ki mi ga je naredla v četrek g....
tako, da sem bila nepopisno srečna, ko sem videla pikico, kako ji srček bijeuser posted image user posted image user posted image
to je res nekaj najlepšega

žanataja- lepo, da se je vse srečno končalo... user posted image user posted image včasih smo res preveč zaskrbljene po nepotrebnem.. apmak še vedno je boljše, da se prepričamo zakaj gre, kot pa smo v nevednosti in če pride do splava se krivimo zakaj nismo šle na pregled...
sem full vesela zate.. in te razumem kako ti je bilo... ker sem bila sama na istem v četrek...user posted image user posted image

(odgovor članu Mami2010)
Neposredna povezava do sporočila: 796
17.1.2010 12:33:58   
zalcy
čestitam tudi obema, ki sta nam se pridružle...user posted image user posted image mami2010 in5tra8-- želim vama prijetno nosečnost, čim manj slabosti in naj se vse srečno končauser posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.1.2010 16:01:29   
sanje2
hay:
dobrodošle vse nove, želim vam prijetno nosečnost
žanataja in zalcy:
verjetno sta res presrečne za vajini pikici, čestitam za srčeka in pazita se.

eno vprašanje za vse:
kaj vas tudi spodaj pod trebuhom boli, saj ne vem pri moji prvi me je tudi bolelo sam se ne spolnim če me je majn ali bolj.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.1.2010 17:12:15   
Klemcy
sanje2, ja mene ziher 2x na dan ful zaboli, kot predmenstrualni krči. Ampak mislim, da je to čist normalen pojav in je vzrok v raztezanju maternice.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.1.2010 17:47:38   
sanje2
hvala klemcy, se lažje počutim, sam men skoz mal boli, včasih mal bol, včasih manj, pri miji me je tudi bolelo in sem bila zato štiri ure v bolniški. verjetno sem samo bolj pozorna in panična zaradi lanskega ss. bomo že potrpele, kajne?

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?