|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
14.1.2010 11:19:16   
bambinca
Amm4, super, da boste imeli še enegauser posted image a si imela enkrat dvojčke?
Bepi, pozanimaj se, kaj ti po zakonu pripada. Nosečnice so precej zaščitene. Da te ne bojo kaj nategnili!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.1.2010 11:24:30   
Inčy
Jutro punce!

Kaj naj rečem ... slabo, slabo, slabo ... hvala za nasvete, sprobala sem vse, ampak nič ne pomaga ... vedno huje je ... zdaj se mi še hrana gor postavlja.user posted image user posted image user posted image

Mama (šefica) moja me skužla ... namreč ne kadim, ne pijem kave, danes pa sem že za dobro jutro letela na wc ... in je takoj vedela, zakaj se gre user posted image Ne moreš nič ... nisem pa ji se mogla direktno v obraz zlagat ... sicer pa je že jutri pregled, tako, da komaj čakam ... upam, da bo vse ok user posted image

Zalcy - takoj na pregled ... držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 677
14.1.2010 11:27:21   
nadka30
inčy vzami te znake da ti je slabo da nosečnost poteka superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Saj ponavadi so mame tiste,ki nas pogruntajo tudi moja ma me že na nagruntanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.1.2010 11:33:02   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

inčy vzami te znake da ti je slabo da nosečnost poteka superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Saj ponavadi so mame tiste,ki nas pogruntajo tudi moja ma me že na nagruntanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ja ... upam, da je vsj vse ok, če že morem vse hude simptome imet ... pred mamami pa je res težko držat skrivnost user posted image user posted image user posted image

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 679
14.1.2010 11:44:26   
sarcy21
hm jaz bi tudi takoj šla na pregled hm da dabrostrona ni več? aja jst sm ga pa dobila v btc-ju no pa jem prometrium drugače, zalcy glede na to da si že imela ss a ti niso dali nobenih tablet progesterona? 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.1.2010 12:02:02   
zalcy
sarcy21- ne, meni niso dali nobenih tablet.. razen ko sem bila v bolnici, so mi dajali infuzijo zaradi bolečine v trebuhu---potem pa nisem dobila nič.. zakaj pa bi naj te tablete bile...

aja, pa hvala vsem za nasvete... morem počakat prevoz, potem pa grem po napotnico

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 681
14.1.2010 12:04:53   
kajča
zalcy za tako stvar ne rabiš napotnice, ko sem jaz krvavela pri prvem SS, sem šla direktno v porodnišnico

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 682
14.1.2010 12:09:39   
zalcy
kajča- aja... meni ko se je to prvič zgodilo, sem šla k dežurnemu zdravniku, ker je bilo zvečer, da mi je dal napotnico... samo takrat še nisem krvavela..
misliš, da me bojo sprejeli brez napotnice, čeprav več ne krvavim---

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 683
14.1.2010 12:11:05   
kajča
jaz jo samo za pregled nisem potrebovala, sem jo pa potem naslednji dan za abrazijo, ker pa moj G ni takrat delal, jo nisem prinesla

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 684
14.1.2010 12:13:37   
zalcy
jas pa sploh nevem,če sem mela napotnico za abrazijo--- pomoje mi jo je kr ginekolog v bolnici napisal... 

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 685
14.1.2010 12:23:16   
sarcy21
hm te tablete so hm za podporo plodu ravno proti splavom ponavadi če imajo punce splav dobijo pri drugi nosečnosti ponavadi ali pa če imajo krvavitve ali pa če so bile na umetni oploditvi. Hm lahko pomagajo da pač ne pride do ponovnega splava no lahko pa tudi ne vendar jih ponavadi dajo jaz sem dobila dabrostron, vendar sem si raje kupila prometrium v italiji sem jih bolj navajena

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
14.1.2010 12:30:58   
Natalija28
Jaz pa lahko skrivam pred mojo mamo in taščo - me ne mučijo nobeni znaki tak da...user posted image Je pa res, da me jezik srbi - bi najraje kar vsem že stobla. user posted image Samo sva se s fantom dogovorila, da bova na njegov roj. dan naznanila veselo novico. user posted image Kje je še konec meseca...user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 687
14.1.2010 12:35:37   
ŽanaTaja
Hej punce....tud men je bilo včeraj tako slabouser posted image user posted image user posted image ...ma sem kuhala in mi je sam dvignilo...ni bilo niti časa prletet do wc-jauser posted image

Drugače sem ok, danes je malo boljši dan, edin ta pritisk me heca in jezi...ne vem kaj bomo s tem..

Upam na najboljše, tko da poskušam ne razmišljat v tej smeri...sem na bolniški in imam več časa zase....

Inčy bogica si res...vem kako je to hudo...user posted image
Jutri pa nam le javi kako in kaj..da vidim, če imam kaj upanja, da se v torek tudi meni kaj pokaže....

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.1.2010 12:45:54   
LoveLove
sanje2 Ikea,Ikea,..Ikea.... simpa in poceni!!! user posted image

Nadka30
jaz se bom tud barvala..ni šans da sem narastkasta...sj nima kej bit pomoje....

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
14.1.2010 13:03:41   
kajča
no jaz sem se že barvala, 14 dni nazaj, črna barva je rjava, rdeča pramena so zlata user posted image , ampak nič hudega.

danes me spet nenormalno zebe v službi brrr, čeprav je vsem okrog mene normalno toplo ali celo vroče.

ti hormoni so res čudni, ko bi se obrnili vsaj tako, da bi mi hrana smrdelauser posted image , ker sem skoz lačnauser posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.1.2010 13:05:12   
Inčy
ahahahahahahaha ... punce ... ko se boste pobarvale sporočite, kakšna barva je prijela in kakšna bi morala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz se bom potem ko, slišim vaše izkušnje user posted image user posted image user posted image

ŽanaTaja ... itak da imaš upanje ... boš vidla, da boš v torek že ugledala svojega pikeca user posted image user posted image Bom pa sporočila ... to pa vsekakor! user posted image

EX Inčika

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.1.2010 13:24:44   
LoveLove
Jaz sem bila več kot 10 let črna zdaj sem si pa dala zlo gosta pramena na blond in potem čez vrgla svetlo rjavo...to je bilo preden sem zanosila...je že skrajni čas da spet vržem za en odtenek svetlejšo rjavo...no pa me prav zanima kako bo izpadlo..bomo vse čist kodrlajsaste al kaj....buahahahahuser posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.1.2010 13:38:47   
amm4
Bambinca, ne, ne dvojčkov pa ni bilouser posted image
2 user posted image (13 in 11) in en user posted image (2), taki smo mi....vse od enga očetauser posted image
Barvanje: jaz sem se tud decembra....
Drugač pa, če ne bi delala testa, ne bi vedla, da sem nosečka, edino eno tako kao napenjanje v trebuhu vsake tolk, da vem da je...hrana mi še ne smrdi, vendar pazim, kaj jem...
ne dobim G, jaz bi pa tako že imela datumuser posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.1.2010 13:41:12   
sanje2
hay:
jaz sem se pri hčerki skoz barvala, pa ni bilo problema. jaz pa grem jutri na striženje in barvanje, bomo videli če bo kaj prijelo,... ura bo dve in grem domov koooooončno, jutri sem fraj tako da imam podalšan vikenduser posted image user posted image user posted image čavčav

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.1.2010 13:42:56   
bambinca
amm4 user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.1.2010 15:11:34   
modrooka sončica
živjo punce
danes se poslavljam od vas....moje upanje je umrlo...imela pregled in žal ni bilo srčka...torej grem v soboto na abrazijo....user posted image user posted image user posted image user posted image

srečno vsem.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.1.2010 15:15:47   
tejči28
modrooka sončica hudo mi je za tebe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu modrooka sončica)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.1.2010 15:24:29   
Jinx
modrooka sončica user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.1.2010 15:25:59   
amm4
modrooka sončnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.1.2010 15:26:31   
amm4
dobila datum 4.2.2010
pa še za seznam 36 letuser posted image

(odgovor članu amm4)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?