modrooka sončica -> RE: Septemberke*2010 (12.1.2010 11:18:02)
|
Žantaja kaj pa se je pri tebi videlo na UZ? Zagotovo si šla prekmalu. Mene ful preseneča to, da ste tako kmalu naročene na preglede, ker kot jaz vem naj bi bil prvi pregled po 8.t. Jaz velikokrat razmišljam kako si ženske same zakuhamo stres in težave....dokler ne izveš da si noseč, se ti vse zdi normalno, če te boli v trebuhu, so to vertovi, če si zaspan, si pač samo malo utrujen, itd....čim pa vidimo tisti + se vse spremeni, kot da se začne svet tisto sekundo vrteti drugače. Sama včasih razmišljam, da bi bilo veliko lažje, če še ne bi vedela, da sem noseca....hodila sem na telovadbo, delala nekaj za sebe in se veliko manj živcirala (no že tako sem taka, da se preveč obremenjujem s tem kaj bo in kako in tako naprej)...sedaj pa mislim, da moram počivat in če me kaj špika me že skrbi, ko grem na WC s strahom gledam kak bo izcedek....se sliši grozno kajne? In potem preberem še veliko o ss in raznih težavah....in me še bolj stiska. Zato vse ki to doživljate popolnoma razumem. Čeprav sem dala eno nosečnost že skozi (za katero sem se morala kar potrudit), mi vseeno vse to pride zelo do živega....in tako se počutim, kot da sem že skoraj vse pozabila kako je bilo takrat.... no malo preveč sem se razpisala, se opravičujem
|
|
|
|