NiNiBo -> RE: Septemberke*2010 (29.3.2010 11:01:45)
|
Lilchy123 o kaksen lep trebuscek. Tudi jaz upam, na takega ampak pri nas bodo pomoje strije, ker jih je imela tudi moja sestra in mami in to obe ful. Super ideja za piknik, tudi midva se priduziva ce bova le v Sloveniji [sm=smiley1.gif]. Midva sva sla pa v soboto v Ikeo pogledat za otrosko sobico. Sva se odlocila, da bova pohistvo tu nabavla in ko se bova selila, ga bova s seboj vzela v Slovenijo. Sicer, da bi imeli ful izbere ni, tisto kar pa imajo nama je bilo pa ful vsec. Torej kupila bova previjalno mizico, ki se na-montira na predalnik, pa posteljico, omaro za obleke in se par malenkosti sva videla, ki bi zraven pasale. Vse je v beli barvi, tako da bo sobica primerna za puncko ali pa za fantka. Je bilo prav super, ker je bilo obema takoj vsec. No za otrosko sobo bova pa dala denar, ki sva ga dobila za poroko, tako da ima ta denar sedaj en lep namen. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Drugace pa kar se tice trebuscka, da bi se mi ful poznalo se mi ne. Sem se vedno v stanju, ko bolj kot sem noseca bi clovek mislil, da sem se zredila. [sm=smiley36.gif] Komaj pa cakam na prve brcike, saj vem da lahko se traja. Trenutno kar cutim je kot, da bi mi mehurcek/kokice kdaj pa kdaj pocil. Zelim vam en lep zacetek velikonocnega tedna.
|
|
|
|