tinkatonka -> RE: Septemberke*2010 (15.3.2010 8:24:45)
|
Dobro jutro punce! Mi smo imeli tako lep vikend, da je bilo danes prav težko it v službo. No ampak je vseeno lažje, ko vidiš sonček zunaj in ko vem, da bo tako vreme še cel teden. Sploh me pa najbolj veseli dejstvo, da konec meseca že prestavimo uro in bo dan še daljši. Juuuuuupiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Včeraj smo se sprehajali po Sečovljskih solinah, nadeljavali s sprehodom v Piranu in ogledu Akvarija, potem pa še na sokec na Tartinijev trg. Vseskozi seveda obsijani s sončkom in je bilo krasno. Seveda smo bili kr oblečeni, ker eni so pa res pretiravali in se že slačili v kratke rokave. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sinko je na poti domov zaspal, nadaljeval še kako uro doma, potem ko se je pa zbudil, pa spet hitro ven, da je ujel še zadnje sončne žarke in vozil kroge po dvorišču. Tako da sem jaz kosilo jedla kr zunaj, stoje, s krožnikom v roki, da je sin lahko užival zunaj. No zdaj pa šibam delat, kar nekaj novih delovnih nalog se je nabralo čez vikend. Lp Tina
|
|
|
|