|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
2.3.2010 11:20:24   
Božička09
Ojla,

najprej cestitke janjji za dobro NS user posted image user posted image , pa dobre rezultate vama, tinkatonka in malecka_mateja  - tebi še en lahek izpit želim user posted image

Jaz sem danes vstopila v trinajsti teden, jutri pa me, za dobro jutro, čaka NS pri Strahovi. Upam, da bo vse okej user posted image

Lep dan vam želim, šibam malo pospravit, potem pa počasi v službo.

p.s.: Od 14t dalje pa samo še ležim v upanju na kake metuljčke v trebuhu, hihi user posted image user posted image user posted image Dobro, da imam tako zlatega srčka, da mu nič ni težko narediti user posted image user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.3.2010 11:24:36   
janjja
Bila sem pri dr. starhovi. Čakala pa nisem niti minute, vse ima naročene točno na čas in tako kot je rekla tako sem bila na vrsti. Mož je bil zraven in je bil zeloo srečen ko je končno videl malo bitje. Dr. Strah je res oseba z dušo in zeloo prijazna, tako da nič bati. Vzela sem še cd s posnetki, ki pa dodatno stane še 12 €.

Tule je posnetek user posted image

file:///C:/Documents%20and%20Settings/sprejemna/Desktop/20100301153300671.avi

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.3.2010 11:24:57   
janjja
...ki pa ga ne znam prilepituser posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.3.2010 11:25:37   
Anonimen
kaj nena nosi pet mesecev?
breja je ziher, ker se je ful spremenla po obnašanju, pa vidim, da ji na bruhanje sili... pa tast jo je zalotil pri paritvi...
kdaj je najbolj plodna, ve samec, ker ve po vonju... ti pa lahk vidiš, kdaj se ji zaključi menstruacija user posted image
pa kot pravijo punce, veterinar pa ti je pravi naslov...
mi naše nismo nikamor vozli, je kar ljubček prišo k njej user posted image

pa pr naši hiši je letos noro rodno leto user posted image
kozike vse po dva mladiča, tolk jih še ni blo, psička prvič dobi mladičke (lani ni hotla met user posted image ), mačka že tri dni ni doma, ker se goni, pa jaz pričakujem bebiko user posted image
na polno paro vse user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.3.2010 11:29:21   
Božička09
Janjja, CD moraš s sabo prinesti verjetno, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.3.2010 11:32:49   
corfu

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

kaj nena nosi pet mesecev?
breja je ziher, ker se je ful spremenla po obnašanju, pa vidim, da ji na bruhanje sili... pa tast jo je zalotil pri paritvi...
kdaj je najbolj plodna, ve samec, ker ve po vonju... ti pa lahk vidiš, kdaj se ji zaključi menstruacija user posted image
pa kot pravijo punce, veterinar pa ti je pravi naslov...
mi naše nismo nikamor vozli, je kar ljubček prišo k njej user posted image

pa pr naši hiši je letos noro rodno leto user posted image
kozike vse po dva mladiča, tolk jih še ni blo, psička prvič dobi mladičke (lani ni hotla met user posted image ), mačka že tri dni ni doma, ker se goni, pa jaz pričakujem bebiko user posted image
na polno paro vse user posted image

Ja ampak če je sedaj breja ne bo kotila avgusta ampak konec aprila, začetek maja

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.3.2010 11:38:39   
Anonimen
corfu, ne vem jaz, kak dolgo nosi, vem pa da je breja user posted image
moram taščo pol opozorit, da ni prav rok zračunala, da nebo kakega presenečenja enega lepega dne user posted image
za mene je to vse novo, ker doma smo meli samca user posted image
edino za mačke vem, da nosijo tri mesece nekje... user posted image
bom preverila še na internetu, da nemo na koncu prav vse v dvomih

user posted image za super rezultate na ns janjja user posted image
za ostale še vedno držim pesti user posted image
božička nič sekirat, ker bo itak vse lepo in prav, boš videla user posted image

zdaj pa misija psička... vam javim pol, kaj sem ugotovila user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.3.2010 11:39:35   
archie
lahko ima samo navidezno brejost (znaki so isti kot ce bi bila breja, samo ni). ne, psica je breja cca. 9 tednov.

kako boste pa skrbeli za mladicke, ce se ne veste, koliko casa je breja?!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.3.2010 11:40:26   
janjja
Ne ne rabiš, vpraša te ali bi slico ali cd. Potem pa plačaša 12 € in to je to.
Drugače pa je rekla da svetuje cd samo če se lepo vidi in pri meni se je res lepo, sem bila presenečena nad vidljivostjo in je sama svetovala da vzamem cd.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.3.2010 11:41:19   
archie

edino za mačke vem, da nosijo tri mesece nekje... user posted image

Ajauser posted image

"Brejost pri mačkah ponavadi traja od 60 do 63 dni"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.3.2010 11:42:56   
Božička09
laliela, kako pa ste vzrejni pregled opravili?

Navidezne brejosti je imela moja pikica tudi, tako da sem jo potem sterilizirala. Itak pa je ne bi parila, ker nimam ne časa, ne znanja in ne denarja za to user posted image

Archie, kake kužone pa imate pri vas? user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.3.2010 11:55:40   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

...ki pa ga ne znam prilepituser posted image

janja a veš tam ko daš odgovor imaš gori za povezavo,da klikneš drugo od desne,taki krogec in trak od spodaj,tja not vtipkaš povezavo,pa bo šlo.jaz tudi dolgo nisem vedla tega.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.3.2010 12:01:48   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Bila sem pri dr. starhovi. Čakala pa nisem niti minute, vse ima naročene točno na čas in tako kot je rekla tako sem bila na vrsti. Mož je bil zraven in je bil zeloo srečen ko je končno videl malo bitje. Dr. Strah je res oseba z dušo in zeloo prijazna, tako da nič bati. Vzela sem še cd s posnetki, ki pa dodatno stane še 12 €.

Tule je posnetek user posted image

file:///C:/Documents%20and%20Settings/sprejemna/Desktop/20100301153300671.avi

To ti ne bo šlo ... ti imaš to na računalniku na C:-ju... moraš ga prvo na splet prenest, tako kot slike in potem ga lahko mi vidimo, ko dodaš povezavo ... v tvojo mapo in v disc pa mi nimamo vstopa user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.3.2010 12:02:16   
Anonimen
archie rekla sem  nekje okrog treh mesecev user posted image
zagrabite pa vsi tam kjer ni potrebno heh... moja mačka je že bla tak, da se je februarja sparila, maja povrgla... za mačko našo vem, ker sem dala deset njenih kotitev skozi user posted image žal je več ni, ker je poginla pri zadnji kotitvi user posted image
je pa tut tak, nisem štela dneve, ampak mesece user posted image
tak, psice zagotovo nosijo do 65. dni...
kako delati z mladički ne bo problem... vso drugo živad vzredili, še to bomo user posted image
tut belkica naša je bla mladič... maček je bil par dni star, ker so ga zavrgli, pa smo ga na dudo vzredili, zdaj pa taki mačkon da adijo...
dve kozici sta tut zdaj na dudi, ker je mama poginla...
straha v glavnem ni... jaz ne vem kako so prišli na pet mesecev, mogoče jih je od koz zamedlo, jaz pa kak sn že rekla, nikoli breje psice mela pr bajti, sploh ker sn bla premlada takrat user posted image biologija pa mi tut ni ležala user posted image
pa mene preveč sprašuješ o pregledu pa tem, ker jaz nisem lastnica psičke... jaz sem sam njena carta

pa če je res breja in bo povrgla male, itak dobite fotko... ziher bodo zanimivi... mama bela švicarska ovčarka, ata nemški ovčar (hudi bojo haha user posted image )

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.3.2010 12:39:11   
tejči28
laliela,to pa imate ogromno živali doma,pri tastu in tašči.Imata pol veliko kmetjo oz.zemlje.Super!user posted image user posted image

psičke bote verjetno oddali?Jaz nimam nobene živali,tak da se na to sploh ne spoznam,bi moji mami je muca,samo je sterilizirana tak da ne vem kak dolgo je breja.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.3.2010 12:49:17   
Anonimen
tejči, zemlje je res veliko... trenutno nisem sposobna prehodit cele parcele hehe user posted image
živali je tak tak... tolko da je dela, pravi kmetje pa zagotovo nismo hehe user posted image
jaz sem še celo pred tremi leti pri njih mela deset belih rac pa eno kozico... race mi je dihur pobil, baraba, kozica pa si je kolk zloml in so jo ustrelili, da nebi trpela user posted image
zdaj pa jaz uradno imam sam eno nimfo Taro, vse ostalo v cartu hehe
v obdelavi pa vrt in sedaj bom si še sadovnjak nasadila... ni lepšega če maš nekaj svojega user posted image

psički bodo potem šli vstran ja...ker je psička ful čustven tip in si je posvojila vse živo, sta se tast in tašča odločla, da pa enkrat le naj bo mamica, da okusi tudi to user posted image
bi mela kakega mladička?

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.3.2010 13:01:03   
tinkatonka
Živjo punce!

Evo mene nazaj iz pregleda. Čakala sem uro in pol user posted image . Sem celo Ono in cel Žurnal prebrala, potem sem šla pa še križanke reševat, no pa je kr hitro minilo. Izvid urina je bp, srček se je slišal res lepo, višina maternice ustreza tednov user posted image . Rok mi je pustila 5.9., kot ga je izračunala dr. Strahova na NS (po zadnji M sem imela namreč rok 27.8.), tako da ostajam med septembrkami. user posted image  Ko me je pa stehtala, sem bila pa kr šokirana. Saj imam 1,2kg manj kot konec januarja, ko sem tok bruhala, da sem bla vsa "shujšana". Tak da grejo kile kar v minus. user posted image  (no saj jih imam itak preveč, tak da se ne sekiram če grejo dol). Sem si potem za nagrado po pregledu kupila čokoladko user posted image  in jo brez slabe vesti pojedla. Pa nič manj ne jem nasplošno, samo drugo hrano, je pa res da pojem res manj sladkarij, ker mi ne pašejo. Včasih ko sem imela svoje dneve (ponavadi pred M), sem bila namreč sposobna tud 300g čokolado z lešniki sama pojest, no zdaj pa je ena vrstica max, pa še to moram bit pri volji. 

Me je pa G vprašala tudi, če delam, in ko sem rekla da ja, je kr mal zavila z očmi. user posted image  No potem je pa rekla, da če se bom kaj slabo počutila, al pa če me bo kaj tiščalo čudno, da naj kr pridem in mi bo napisala bolniško. user posted image  No jaz sem bolj tiste sorte, ko rabim delo, sicer ne pretiravanje ampak v zmernih količinah. Tak da od 8h do 9h ur službe na dan je OK in ne mislim hodit na bolniško. Glede prenašanja prvorojenca in dvigovanja je pa rekla, da naj bo tega čimmanj oz. skoraj nič. Ampak jaz se ne morem upret, ko pa moj štiriletnik, še vedno tako rad dvigne rokice, da se pocrkla pri meni v naročju, al pa ko ga iz kopalnice po tuširanju prenesem v posteljo, kjer se urediva za spanje. Sicer pa sej mislim, da mi bo telo samo povedalo, ko tega ne bo zmoglo več, ali mogoče vseeno pretiravam? Kako to dvigovanje prvorojencev rešujete tiste, ki že imate otroke.  

zobar....joj jutri imam pa zobarja in vem, da imam za popravit cca 4 zobe (luknjice) in sploh ne vem kako bom preživela. Grozne zobe mam. Tok sovražim zobarja, da sem čist zanemarla obiske pri zobozdravniku. Nisem bila vsaj kakšnih 5 ali pa še več let tam. No letos januarja sem si dala spucat zobni kamen, pa junija bom šla spet, ker se baje v zobnem kamnu nalagajo najbolj strupene bakterije, ki lahko vplivajo tudi na težo in rat ploda. Ampak vrtanje, pa brušenje,.auchhhhhhhhhh..... 

No zdaj se grem pa pripravit na en sestanek, potem pa upam, da kmalu uspem it domov.

Za seznam....NP 2.4.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.3.2010 13:02:35 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.3.2010 13:12:16   
zalcy
hej, punce...user posted image

jas bi mela pa eno vprašanje.. namreč jutri imam zdravniški pregled za službo... pa me zanima glede vode in krvi, če se vidi da sem noseča...
ker potem bom verjetno mela manj možnosti za podaljšanje pogodbe...user posted image user posted image
ve katera touser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.3.2010 13:13:33   
Božička09

.ker je psička ful čustven tip in si je posvojila vse živo, sta se tast in tašča odločla, da pa enkrat le naj bo mamica, da okusi tudi to user posted image
bi mela kakega mladička?

Če je psička vse posvojila, ima navidezne brejosti. V tem primeru je, v izogib nadalnjim hormonskim motnjam in težavam, najbolj primerna rešitev sterilizacija, ne parjenje.

Da bodo za drugič vedeli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.3.2010 13:15:14   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

hej, punce...user posted image

jas bi mela pa eno vprašanje.. namreč jutri imam zdravniški pregled za službo... pa me zanima glede vode in krvi, če se vidi da sem noseča...
ker potem bom verjetno mela manj možnosti za podaljšanje pogodbe...user posted image user posted image
ve katera touser posted image

Vidi se samo, če te dajo na to testirat. Ampak kolikor vem te delodejalec brez tvoje vednosti ne sme dat testirat za nosečnost. tak da vprašaj zdravnico, oz. laborantko kaj vse ti bodo testirali.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.3.2010 13:15:48   
Anonimen
vidi se na vodi, sam koliko jaz vem delajo posebaj test za nosečnost... tak so meni povedali v labaratoriju user posted image
upam, da ne bodo ugotovili no... polek tega pa te ne sme na podlagi tega odpustit...

punce, mene pa zanima, če si katera pripravlja že seznam, kaj vse potrebujete za dojenčka user posted image
al sem sam jaz tak hitra in v tem hehe user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.3.2010 13:19:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Kako to dvigovanje prvorojencev rešujete tiste, ki že imate otroke. 

jah, jaz imam 7 mesecno puncko tako da brez dvigovanja pri nas ne gre, 3/4 dneva sem tudi sama ker je moz v sluzbi, dokler bom lahko bom...malo se organiziram da je nekaj casa v stolcu, ali pa na postelji - da je ne dvigujem skozuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.3.2010 13:19:36   
Anonimen
božička, to je počela lani, da si je vse posvojila user posted image
zdaj sam počiva in tako naprej...
pač zarad tega je pol potem niso dali sterilizirat... pa lani se niti sparila ni in je res bila sam navidezno breja... kot sem rekla, počakajmo in bomo videli kaj se izcimi... do sedaj me še občutek nikol ni prevaral, lahk pa je prvič da se motim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.3.2010 13:20:54   
katrinka

vidi se na vodi, sam koliko jaz vem delajo posebaj test za nosečnost... tak so meni povedali v labaratoriju user posted image
upam, da ne bodo ugotovili no... polek tega pa te ne sme na podlagi tega odpustit...

punce, mene pa zanima, če si katera pripravlja že seznam, kaj vse potrebujete za dojenčka user posted image
al sem sam jaz tak hitra in v tem hehe user posted image

jaz ga ne delam, je se prekmalu, to bom naredila tam po 30tednu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.3.2010 13:24:32   
zalcy
tinkatonka in laliela-- hvala za odgovore... js upam, da me ne bodo dali na to testirat, ker mi tudi nobeden ni rekel, da me bojo dali...user posted image
bom pa vseeno vprašala, na kaj vse me bodo testirali... res upam, da ne bodo ugotovili...
v bistvu se ne bojim, da me bo odpustil, ampak, da mi ne bo pogodbe podaljšal... ker zdaj imam samo delovni preizkus, potem pa če me vzamejo al pa ne...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?