|
RE: ajd, spljuvajte me, ampak sem darila soro... 23.12.2009 9:27:58
|
|
|
|
HuAnita
|
Seveda sem že dobila pod nos - ampak 'moja' stran žlahte, z izjemo mame, se strinja, ene 3 so bile zelo vesele, priznale, da že dalj časa razmišljajo o tem, da bi se tako dogovorili, pa niso upale - ergo... Druga stran pa - hja, izgovori, trkanje na mojo vest, češ da 1x letno pa moji deci lahko kaj kupijo ipd. Vztrajam, naj bo to obisk ZOOja, drsališča, izlet na morje ali pa da skupaj napečejo slastno pecivo - torej ne neko darilo iz trgovine za 10, 20, 30 ali koliko že evrov, ampak ČAS. Ob tem se mojima otrokoma najbolj svetijo oči, sodelujeta, še dneve o tem vsem pripovedujeta, kaj čem, a ne, ne pa ob pričakovanju 15 vrečk daril... Enostavno je to preveč. Mi 3 z bratoma, če že, smo dobili eno darilo, po možnosti kar skupno - kako družabno igro, 1x celo sani, pa smo nekako preživeli... Užaljenost gor ali dol, ta pri vzgoji v skromnega človeka pade - ne bom se ozirala na to, ker enostavno smo preveč materialno naravnani, odpikaš žlahto z darili, popiješ kavico in že šibaš, ker se mudi.... Časa (druženja) si pa ne namenimo, pa to naj bi bil smisel teh praznikov, da je družina skupaj... Ali pa sem očitno prevelik romantik, po drugi strani pa me te stvari tako jezijo, da sem zdaj v konfliktu s pol žlahte
|
|
|