Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 19:58:41
|
|
|
|
viv_
|
poglej, če je kje prostor za nov naslov - mislim, da se da...
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 19:59:30
|
|
|
|
Marina_
|
Zdravo!Jaz sem tudi spreminjaka naslov pa so mi rekli ,da če imam potni list samo spremenijo naslov(osebna izkaznica pa se mora naredit nova).Tako , da ti kar idi da ti spremenijo naslov. Lep večer
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 20:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo prelepijo ti cez na tisto mesto, kjer je možnost za še en naslov. Naslov lahko enkrat menjaš!!! Barabe!!!!! Vprejšnjih si lahko dvakrat, pol pa so ugotovili, da lahko služijo:hudicek::hudicek::hudicek:. Sem bila ful besna lani. Aja pasož pa tam pustiš in ga greš iskat čez dva dni:zmeden: se mi zdi. V LJ pa kar na informacijah dvogneš, da ne čakaš spet v vrsti.
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 20:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
dvogneš=dvigneš
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 20:21:32
|
|
|
|
lenika
|
Osebno je treba menjat, potni list pa ne.
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 20:27:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!! Leta 2003 si je dal tudi moj mož delat novi potni list in se ni moral po poroki takoj na moj naslov prijavit.Letos februarja sva kupila stanovanje in potni novil list je odnesel na občino in ni rabil čist novega napisali so mu le nov naslov,in čakalna doba je bla cirka en teden. Če sem ti kaj pomagala sem zelo vesela. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 22:19:49
|
|
|
|
babylove
|
Meni so nov naslov napisali zraven starega, starega pa niso niti prečrtali.
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 22:24:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
a je isto, če menjaš naslov znotraj upravne enote ali če menjaš naslov in upravno enoto :zmeden2: kr, če se ne motim je samo ulica, nič kraja :zmeden2:
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 22:29:02
|
|
|
|
babylove
|
Meni pri obeh naslovih piše ulica in kraj (brez poštne številke).
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 22:35:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
sem šla pogledat v mojega - sicer sem se preselila znotraj upravne enote Ljubljana iz enega kraja v drugega (iz poštne št. 1215 v 1291) in imam tud vpisano sam ulico :zmeden2: in izdajatelj UE Ljubljana, moj :love: imam tud samo ulico, ampak on ima izdanega od MNZ :zmeden2:
|
|
|
|
Sprememba naslova v potnem listu?? 23.6.2005 23:56:25
|
|
|
|
andrejaz
|
Tudi če menjaš prebivališče med različnimi upravnimi enotami, ti naredijo spremembo prebivališča v obstoječi potni list
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?