barika -> RE: Bi bile užaljene (22.12.2009 15:21:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika ...če bi prijatelja povabile na krst vašega otroka, on pa vas ne bi povabil ko bi krstil svojega. Seveda ob predpostavki, da ste vi povabili poleg sorodnikov tudi ostale družinske člane, ta oseba pa samo ožje družinske člane. Midva se že tri dni dajeva, namreč nisem da se ju povabi moj pa ima slabo vest in predvideva, da bosta užaljena. Kar je sicer čisto možno, da bosta res (predvsem ona). Ne vem sta zelo konfliktni osebi in ko malo spijeta se takoj skregata, oz.- vsaj on prav išče konflikt (s komerkoli pač) . Že na parih praznovanjih je bilo tako (vključno z njunim krstom in dvema porokama). Na krsta svojega otroka pa nebi želela imeti ravno v spominu po prepiru. Raje imam samo domače, in pač upam da bosta razumela če jima poveva, da bodo samo ožji družinski člani. Drugače se z njima veliko druživa, le ko pa se pije pa hitro greva, ker ni nobenemu od naju se za preprirati oz. poslušati prepire... Problem je tu, le ker ima moj zaradi tega slabo vest (čeprav se strinja z mano po eni strani). ne. nima smisla biti jezen. No tiho biti se mi zdi tukaj bolj "podlo", kot ne povabiti. Verjetno je najbolj enostavno, da jim pač čisto sproščeno ob kavici poveva, da bomo imeli krst, ampak samo z najožjimi družinskimi člani, brez zadrege in opravičevanj... zakaj bi pa sploh pravila kolegom, da bosta dala otroka krstit? meni se to zdi bolj kot ne nek družinski dogodek.
|
|
|
|