Anonimen -> Dobrodelnost... (22.12.2009 10:02:00)
|
Dobro delo, delati dobro. To je tisto kar razumem pod pojem dobrodelnosti. Žalosti pa me, da je vse manj tega. Mnogo vas je, ki obsojate in sodite brez da bi preverili dejstva. Vsak, ki želi lahko pride k nam in preveri kaj in kako... Nikogar nismo zavrnili. In nihče se ni oglasil, ki je bil pri nas. A kaj hočemo. Takšen je svet. Žal mi je za takšne stvari. In vaše nepremišljene obtožbe zelo bolijo... In sedaj je dokončno znan tudi datum mojega odhoda v bolnišnico. 4.1.10 zjutraj me čaka sprejem. Če kdo želi me lahko tudi obišče. Občutek je grozen, ker ne vem kaj me čaka... Strah me je, da je groza. Zdravje je naše največje bogastvo. In resnično upam, da bo medicini uspelo popraviti mojo hrbtenico in da bom spet lahko živela kot nekoč... Da bom lahko delala in ustvarjala kakor prej. Da bom spet polna energije in volje do življenja, ki mi jo sedaj obupno primanjkuje... Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetlice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljic, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice. V sebi do rdečice, čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič, do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova.Srečno2010! Tone Pavček Naj bo SREČNO in ZDRAVO vse leto, vsak dan posebej Vam želim iz srca!!!
|
|
|
|