Olivija -> kaj menite... (24.6.2005 11:10:10)
|
Družbo pa spreminjamo mi in najbolje, da začnemo pri vzgoji naših otrok :ups: (potem bosta pa ravno najina dva zafrkavala kakšne otroke). Glede zafrkavanja je pa tako, itak bodo mulci vedno koga našli za zafrkavat, ali debele, ali tiste k nimajo nevem kakšnih znamk ali tiste z velikimi nosovi, plešaste, otroke druge narodnosti,... Tako, da men zafrkavanje ni noben argument, ker potem se družba ne bi razvijala in bi ostali skoz na istem. Odkrito povedano pa ravno premišlujem o tem, kje sem jaz pobrala moje liberalne nazore, ker naša dva sta zagotovo proti temu, da bi istospolni pari posvajali otroke - je verjetno tako, da je moja duša dala že ene par življenj skoz in se je očitno vmes že kaj naučila ;). Mater, ta tema me pa je zaposlila, samo je pa to taka zadeva, ki me jezi še od srednje šole naprej, ko je naš profesor za sociologijo zatrjeval, da spolna nagnjenost ni prirojena in da se da vsakega spremeniti, sva se že takrat sfajtala (kreten). LP PS: zdaj moram pa delat, ker drugače bom pa lahko še službo iskala.
|
|
|
|