|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj menite...
23.6.2005 19:16:10   
Minka Pobalinka
Tudi jaz sem ZA zvezo in PROTI možnosti posvojitve otroka...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kaj menite...
23.6.2005 19:25:59   
corfu
saj pravim, mene osebno tae veze ne motijo, v Lj sm imela sestrično k je bi cimra z enim fantom, ki je pač imel raje fante in je bil simpatičen dečko, zame to niso slabi ljudje...sem pa proti, da imajo otroke. Splošno mi ni všeč, da tako posegamo v naravo in njene zakonitosti, vse vrednote, ves pomen izgublje svoj smisel, včasih nam je za preveč reči vseeno...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kaj menite...
23.6.2005 19:28:58   
dory
Ce se majo radi nej se se majo..nimam komplexov okol tega...nej se porocijo ce jim to odgovarja...sam ne vem pa kolk je pametno ,da posvojijo otroka..no tle pa sem skepticna...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kaj menite...
23.6.2005 19:33:33   
baguSka
Jst sm tud:
-za poroke
in
-proti otrokom.

Poznam punco ki je odraščala z dvemi mamami in punca se mi grozno smili. Tudi sama objukuje vsak dan da nima normalnih staršev in sploh da je brez očeta.:(

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kaj menite...
23.6.2005 19:35:21   
dory
ja sevede...kaj pa je otrok kriv,ko se drugi otroci iz njega norcujejo...nc,otrokom pa tud ne mors dopovedat..tastarim pa se manj,ce majo drugacno prepricanje

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   kaj menite...
23.6.2005 19:37:13   
viv_
Jaz sem tudi za poroko.

Kar se pa otrok tiče je pa dilema - ker lezbični pari lahko precej laže pridejo do otroka kot gejevski. In materi, če bi bila lezbijka, verjetno nihče ne bi otroka vzel, očetu-geju pa ne vem kdo bi ga dodelil...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kaj menite...
23.6.2005 19:39:16   
zoya_
ZA, zakaj? ne moremo si kar vmisliti, da nam bo isti spol všeč, s tem se rodimo in zakaj bi bili ti ljudje prikrajšani z izkazovanjem ljubezni? Naj se poročajo in imajo urejene pravne zadeve, tudi meni ne bi bilo vseeno, če bi imela npr. rada ženske, bi se me doma odrekli, me ne bi hoteli priznati, s to žensko bi si utvarila življenje, bi skupaj kuple stanovanje, avto, ... in potem bi se meni zgodila nesreča in bi ona ostala brez vsega, ker nima nobene pravice karkoli dedovati. Moji bi pa veselo pobasali denar in uživali v tem, kar sem jest z nekom ustvarila, prej me pa niso niti povohali... Zato sem ZA, ker se to v takih primerih dostikrat zgodi...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   kaj menite...
23.6.2005 19:40:16   
kalimero
Primoza in Seven :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   kaj menite...
23.6.2005 19:44:26   
corfu
Mislim, da je vsem vseeno, ko se gre za druge ljudi, kaj pa če je to vaš otrok,stvar postane najbrž težja in boleča, pa daleč od tega, da potem svojega otroka ne bi imela več rada, je pa najbrž težko...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   kaj menite...
23.6.2005 19:45:39   
Nia30
vsekakor ZA!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kaj menite...
23.6.2005 19:48:24   
zoya_
corfu... sam je.. ga, otrok je takšen kot je, če ima rad isti spol, ga ne moreš spreobrniti, tle ne smeš gledat nase, ampak na otroka... že njemu je verjetno dost hudo, da ni "normalen", da pa še kažeš, da je teb tko zlo hudo, pol mu je pa verjetno še težje... otroka sprejmeš takšnega kot je, važno je da je živ pa zdrav...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
23.6.2005 19:51:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   kaj menite...
23.6.2005 19:55:05   
zoya_
zadnjič se je moj pogovarjal s svojimi starši glede tega, babi je nekaj govorila kao pedri gor pa pedri dol, pol ji je pa moj reku, da sej ne ve, kaj bosta tamali, ko bosta večji, mogoče bo pa katera lezbijka... pa pol prjavi: Ja ne, to pa ne, bomo mi poskrbel, da ne bo. Ja pišuka, to je tko, kot bi gledal kakšno resnično zgodbo na POPtvju, ko spreobračajo z župniki in izganjalci hudičov te uboge homoseksualce...

Glede pojasnjevanja... otroci bolj razumejo, kot si mi mislimo. Od mojga otroc tud prašajo kdaj, zakaj je pa una teta mislila, da si ti moja mami (če smo v kakšne centru, pa kdo reče, kaj pa mami, bo kej poskusila al pa kej podobnega... ;)). PA ji rečem, da teta ne ve, je samo vidla, kako se imamo mi radi in potem mislijo, da sem tvoja mami... pa reče, tale teta nč ne ve... zdej pa včasih kar presliši, pa samo reče, tale teta spet nič ne ve... :)-:)-

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   kaj menite...
23.6.2005 19:56:29   
tesa
Poroka Da, otroci Ne!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   kaj menite...
23.6.2005 19:56:51   
rija
Za.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   kaj menite...
23.6.2005 20:27:33   
lenika
Poroka da, kar pa se tiče otrok pa sem skeptična, ker družba je preveč homofobična in ti otroci bi preveč trpeli zaradi predsodkov drugih. Ne dvomim pa v to, da sta lahko 2 homoseksualca boljša starša kot marsikateri heteroseksualni par.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   kaj menite...
23.6.2005 20:30:52   
zoya_
sej otroc že trpijo, če so malo bolj močni, pa če je fotr mau drugačen, pa če govoriš malo drugače, pa če imaš kakšno hibo, pa še in še.... ker se drugi iz njega norčujejo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   kaj menite...
23.6.2005 20:33:48   
Pia73
Sem ZA. Kakor komu paše!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   kaj menite...
23.6.2005 20:45:04   
emaa
Sem za

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   kaj menite...
23.6.2005 20:46:40   
Primoza
Po odgovori je vzorec tipičen za "internetno" populacijo, se pravi za razgledane ljudi.

Malce drugače, kot če bi delali anketo na Šutni v Kamniku.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   kaj menite...
23.6.2005 20:51:08   
lenika
Primoža, se strinjam, ampak vseeno misli, da če bi dali to vprašanje na referendum bi bila večina za poroko.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   kaj menite...
23.6.2005 20:54:32   
zoya_
lenika, jest pa mislem, da ne... bi bili v večini proti... poglej izid referenduma glede oplojevanja samskih žensk... men je bilo takrat full glupo, kdo pa smo mi, da obsojamo tam eno, ki želi imeti otroka, ampak noče imet pa moškega poleg, če mu lahko vse nudi, zakaj pa ne bi smela imeti otroka... :zmeden2:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   kaj menite...
23.6.2005 20:57:36   
lenika
Ja Zoja, žal na referendum hodi veliko starejši ljudi, ki imajo čisto drugačne nazore kot mi mladi. Žal je tako in mnoge z nobenimi argumenti ne prepričaš. Ampak si vseeno kar ne morem misliti, da je lahko 50% ljudi tako homofobičnih.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   kaj menite...
23.6.2005 21:03:41   
viv_
Pa še moderno je, da si "proti"...

Smo imeli zdele eno raziskavo (jutri bojo rezultati v medijih), pa je folk večinoma proti novemu RTV zakonu, pa so proti referendumu o tem... sam da si proti pa je dobr!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   kaj menite...
23.6.2005 21:22:36   
zoya_
mislem, da sigurno pol Slovencev, ko gre na referendum, ne ve, zakva se sploh gre... niti se ne pozanimajo, niti jim ni v interesu, un sosed je reku to pa to, pa bom kar proti obkrožu, sej je fajn povedu... in gre tko in rezultat referenduma je tle...Samo da gremo lahko v nedeljo nekam in mau obkrožmo.... :zmeden2:

tko kot je viv rekla... moderno je bit proti... pa dejmo mau drek mešat v državi...
Mamo vlado, zvolil smo jo, zakaj referendum? Naj se oni odločajo, kako in kaj je prav, zakaj moramo državljani, mi smo se odločiti takrat, ko smo vlado volili

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!