vitabella -> RE: Mariborčanke VIII.del (6.1.2010 20:51:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ... Kaj češ.Ti opravičim izostanek![sm=smiley36.gif]Pa ne se sekirat zato,bo še drugih priložnosti polno.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] pa saj vem, ampak - dopoldne ne grem kam, ker sem brez avta, popoldne ne grem kam ker sma par urc z dragim skup, zvečer spet ne grem kam, ker se moj dragi uči večinonoma, taj pa jaz bluzim po netu al pa gledam tv. no pol pa končno pol dolgem času se zgodi, da se bo zvečer neki dogajalo in jaz celo sama pobegnem - pa gre vse k vragu v rit!!!!!!!!!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|