marta82 -> RE: Mariborčanke VIII.del (6.1.2010 18:13:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla, sporočam, da sem nehala z dieto, ker je bila prevelika kriza, pa ne mislim, da se nažiram, ampak mi je bilo preveč slabo, pukz sem imela celi dan 100, tresla sem se...skratka ni mi bilo v redu, po moje je tukaj kar veliko pripomoglo moje dojenje...aja in v dbeh dneh sem šla dol 1,6 kg, kar pa je definitivno preveč...tako, da se ne bom igrala z dieto in raskirala mlekeca, ampak bom vse skupaj prestavla za kaka dva, tri mesece...da me vidite danes zjutraj kakšna sem bila...groza no, je moj mislil, da bom skupaj zlezla...grem pa sedaj na kolo in telovadit...bom pa vseeno sodelovala, tako da ne me črtat iz seznama in nadaljujem svojo prejšnjo dieto, manj žri, bo pač bolj počasi šlo dolj!! DO službe bo že šlo....sicer pa sem jaz edina revica tukaj ki bo morala v službo[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] TZasa kaj ti maš tega Montija naštudiranega, kaj pa kruh si sama pečeš in marmelado si si kupila od Montija....??? Valda če se slabo počutiš nima smisla pa še dojiš... Kdaj pa greš v službo?
|
|
|
|