rina22 -> RE: Mariborčanke VIII.del (4.1.2010 9:22:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz sem pa vedno govorila, da če se ne poročima preden dobima [sm=duda.gif] , se sploh ne bova. tak da, mislim, da bova kar na koruzi ostala..[sm=smiley19.gif] zakaj? saj se potem ko mala zdraste tudi lahko poročiš...moja sestrična se je poročila ko sta mali dve (dvojčici) imeli mislim da 5-6 let. ja saj vem, da se lahko, samo je to nekak v moji glavi, da se ne boma zaj več. no, saj bomo vidli, kaj bo čas prinesel.. pa še če gledaš, da si najprej nekje urediš stanovanje, pa da maš pol dnar za poroko, je tudi žeotrok star nekaj.. jaz pa ne bi rada bla nevesta z 15 letnim otrokom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma ja če tako dolgo čakaš je pa nevarnost, da te otrok prehiti...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja, pol se lahko skupaj poročita[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ne, jaz če se bi, bi se v roku 2h let - res. dlje ne bi čakala. ampak - zarečenega kruha se največ poje in jaz sem se ga že prenajedla......
|
|
|
|