nebo -> RE: Mariborčanke VIII.del (23.12.2009 8:18:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella uf botrca me bo zdaj fentala, pa vseeno ... povem kaj mislim! sušilni stroj za božička????? jaz mojga ubijem! ja smo si različne! jaz smatram, da je treba za božička, če že kupuješ, dati darilo za človeka, ne pa kuhinjski pripomoček, ki je namenjen za vso družino in ga je itak potrebno kupit. no take stvari pač midva kupujeva in niso darilo [sm=smiley1.gif]. ampak če si bla vesela, je meni tudi prav [sm=smiley36.gif] Točno to sem jaz pomislila, ko sem prebrala. To je stavr za celo družino, od partnerja pričakujem bolj osebno darilo. Mogoče sem malo feministična, ampak bi bila kar užaljena, če bi dobila gospodinjski aparat, kot da naj bi ga samo jaz uporabljala in delala.[sm=zmeden.gif] Ampak ljudje smo različni in če si si ti želela to darilo, sem vesela zate, da si ga dobila.[sm=smiley1.gif] Enako jaz razmišljam, edino letos, ko si ne morem kupit za oblečt - preveč kg[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif], sem si izbrala za rojstni dan lončke za kavo iz rutara ... pa seveda masažo... Marta si našla škatle, ja sem ti včraj napisala kako jaz to delam, ampk je rr odpovedal, pa se mi ni ljubilo še enkrat pisat...
|
|
|
|