Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo bubuuuuuuuuu koga strašiš ? Vas.......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo bubuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo bubuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kako?? Je malecka zdrava??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaka faca je... cuker
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:45:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako?? Je malecka zdrava?? ja...thx...za enkrat vredu....je še pa na AB
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:47:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako?? Je malecka zdrava?? ja...thx...za enkrat vredu....je še pa na AB Samo,da je bolje, pa je vse lepše ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:48:42
|
|
|
|
ly117
|
Jaz bom počasi šla v posteljo. Grem na Histor gledat kako iščejo prednike oz. si sestavlajo družinsko drevo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:50:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom počasi šla v posteljo. Grem na Histor gledat kako iščejo prednike oz. si sestavlajo družinsko drevo. Ja ja te pa greš tvojeg gnjavit ne...dobra fora ja...history ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:52:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Samo,da je bolje, pa je vse lepše ne... ja res....bogica je bila...prvič tak visoko vročino...skoraj 40
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:53:09
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem malo pred tv in na fb...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:54:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom počasi šla v posteljo. Grem na Histor gledat kako iščejo prednike oz. si sestavlajo družinsko drevo. Ja ja te pa greš tvojeg gnjavit ne...dobra fora ja...history ja... Čuj ti bubuuubica, prvo lep avatar , kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:55:05
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:55:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly kaka lušna slikica. Kjut. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:55:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:56:38
|
|
|
|
arabela*
|
Nič jaz tud grem.... Greva malo discoveri gledat...potem pa v posteljo..... nočka vsem in miren spanec
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:56:56
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi Misliš da bo imel kaj proti če ga lepo nežno zbudiš, ti pa se oblečeš v rdeče spodnje perilo - kot božička????
< Sporočilo je popravil nebo -- 27.12.2009 21:57:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:57:23
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:57:39
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič jaz tud grem.... Greva malo discoveri gledat...potem pa v posteljo..... nočka vsem in miren spanec Ja ja dobra fora... Noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:57:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi Je toliko bolj slajše ga zbudit sredi noči.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja ja dobra fora... Noč. ha ha....midva se vedno tak fajn druživa ob večerih....... nima veze s tem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer hitra si
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi Misliš da bo imel kaj proti če ga lepo nežno zbudiš, ti pa se oblečeš v rdeče spodnje perilo - kot božička???? Nimam rdečega spodnjega perila, če bi imel kaj proti pa mislim da ne. Samo tako kot ti pravim se ne da motit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je toliko bolj slajše ga zbudit sredi noči. če ne spi pretrdo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 22:00:09
|
|
|
|
nebo
|
Moje je ravno prišel iz službe....čao ga grem po hrbtu umit...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 22:00:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer Kontra.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?